MEE & de Wering en Stichting Vrienden MEE organiseren sport- & netwerkevent met Co Adriaanse

“Ook meest kwetsbare groep moet kunnen sporten”

Ook dit jaar zetten MEE & de Wering en Stichting Vrienden MEE zich weer in om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor mensen die dit door een uitkeringssituatie of beperking zelf niet kunnen betalen. Dit doen ze met een evenement dat plaatsvindt op 31 augustus in het AFAS Stadion. Naast een voetbalwedstrijd en tennistoernooi is er ook een avondprogramma met onder meer een lezing van Co Adriaanse en een luxe driegangen diner.

“We gaan voor een nog mooier resultaat”

 Vorig jaar organiseerde Stichting Vrienden MEE dit evenement voor de tweede keer. De opbrengst, mede door het bedrijfsleven en particulieren, was maar liefst 17.500 euro. “Een schitterend resultaat, waarmee we afgelopen jaar 100 abonnementen hebben gerealiseerd’’ aldus Raoul van der Wel, projectleider bij MEE & de Wering en ook nu weer betrokken bij de organisatie. ‘’Dit jaar organiseren we het evenement in samenwerking met AZ en gaan we voor een nog mooier resultaat.

Vrienden MEE Sportfonds

“Het Vrienden MEE Sportfonds is opgericht omdat wij in onze projecten met een kwetsbare groep merken dat mensen in een uitkeringssituatie en een beperking wel graag willen sporten, maar vaak niet de financiële middelen hebben. Tot je 18e levensjaar wordt alles geregeld, maar als je volwassen wordt ben je zelf verantwoordelijk. Wij geloven er in dat sport als middel ingezet kan worden om zo normaal mogelijk mee te doen aan de maatschappij. Niet alleen door lichamelijk fit te worden, maar ook door geestelijk fitter te worden en contacten op te doen”.

Aanmelden

Via www.meewering.nl/sportfonds (http://www.meewering.nl/sportfonds) kunnen mensen zich aanmelden. Deelname inclusief luxe driegangen menu en drank kost 75 euro. Meedoen aan het tennis- of voetbalgedeelte is optioneel en zit ook bij de prijs in.

Fantastisch resultaat Fantastisch resultaat