Illegale vuilstort in de Siriusstraat (Video)

01-09-2017

Video: klik_hier (https://youtu.be/nHuw7dOoq7I)

Vanwege een verbeterplan voor de wijk, worden flats aan de Steenbokstraat en Siriusstraat afgebroken om plaats te maken voor portiekwoningen. Huurders van de flats moeten al dan niet tijdelijk verhuizen.

Verhuizing is hèt moment om schoonschip te maken en overtollige spullen weg te gooien. Dat gebeurt normaal gesproken door HVC te bellen en een afspraak te maken voor het ophalen van grofvuil of je brengt het zelf naar het afvalstation in de buurt. Normaal gesproken, maar vertrekkende bewoners van de Siriusstraat en omgeving dachten daar anders over en stortten het vuil gewoon op straat.

Kijk naar het videoverslag dat RVDmagic Videoproducties hiervan gemaakt heeft.

 

 

Illegale vuilstort in de Siriusstraat Illegale vuilstort in de Siriusstraat
Illegaal rotzooi dumpen Illegaal rotzooi dumpen
Illegaal rotzooi dumpen2 Illegaal rotzooi dumpen2

Reacties
Reactie: (A Zyweg)
4-9-2017, 17:54
Als je een datum van HVC krijgt maar eerder gaat verhuizen.... de oude zooi gaat niet mee en achter laten mag niet, dan krijg je dat dump gedrag. Als de verhuurder niets regelde dat je voor dit soort bergen van verhuisde extra langs zou komen... weg brengen is veel werk, vooral tijdens verhuizingen al druk genoeg. Ik denk dat de verhuis/aanbied datum niet overeen komen en dat je voor verhuizingen op afspraak buiten de 4 weken schema van HVC een extra pers wagen moet laten rijden!