Hoornse Onafhankelijke Partij eensgezind achter lijsttrekker

10-09-2017

De leden van de Hoornse Onafhankelijke Partij hebben Robert Vinkenborg unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. De commissie die de voordracht had voorbereid, sprak in haar aanbeveling van een kandidaat die het beste wil voor de hele stad, die niet aarzelt om het gesprek aan te gaan, vooruit kijkt en doeltreffend handelt.

 

De goedbezochte ledenvergadering kon zich unaniem vinden in de voordracht en koos daarmee Robert Vinkenborg voor de 2e keer als lijsttrekker. Vinkenborg, de huidige fractievoorzitter van HOP, sprak bij zijn acceptatie van een grote verantwoordelijkheid maar ook van een taak die hij graag en met veel enthousiasme op zich neemt.

 

De Hoornse Onafhankelijke Partij doet voor de tweede keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Hoorn. In 2014 behaalde HOP als nieuwkomer twee zetels en zowel partij en lijsttrekker kijken met vertrouwen uit naar de komende verkiezingen.

 

De komende tijd is HOP, naast het gewone raadswerk, druk bezig met het schrijven van het verkiezingsprogramma en het samenstellen van de kandidatenlijst. HOP is een echte  ledenpartij, zodat het uiteindelijk de leden zijn die hun goedkeuring moeten geven over zowel programma als kandidatenlijst. De kernwoorden van HOP zijn en blijven: sociaal, ondernemend, eerlijk en transparant.

 

HOP is een breed gedragen lokale ledenpartij. De leden zijn de ‘oren en ogen’ van de partij en voeden de fractie met tal van signalen uit de samenleving.

HOP kiest voor een sobere overheid die zich richt op haar kerntaken. Onze beginselverklaring en alle informatie over de Hoornse Onafhankelijke Partij vindt u op onze website:www.hop-hoorn.nl (http://www.hop-hoorn.nl)

HOP logo HOP logo