Cursus Beter omgaan met pubers

12-09-2017

Op 18 september 2017 start de gratis oudercursus ’Beter omgaan met pubers’. Dit is een cursus over opvoeden tijdens de puberteit en is bedoeld voor ouders en/of opvoeders van ‘pubers’ in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. De cursus wordt gehouden in Wijkcentrum de Zaagtand in Hoorn.

 

De cursus besteedt aandacht aan de veranderingen in de puberteit, de leuke en lastige kanten van omgaan met pubers en hoe je als ouder goed contact kan onderhouden en ruzie kan voorkomen. Ouders die de cursus eerder volgden, vertellen dat het contact met hun kind verbeterd is. Ook hebben zij veel gehad aan het uitwisselen van ervaringen met andere ouders.

 

Data, tijd, locatie en kosten

Data     : maandag 18, 25 september, 2, 9 en 16 oktober 2017

Tijd      : 19.30 –21.30 uur      

Locatie  : Wijkcentrum de Zaagtand, Sint Eloystraat 106, 1624 VW Hoorn

Kosten  : de gemeente Hoorn biedt deze cursus gratis aan.

 

Andere data of andere bijeenkomsten/cursussen?

Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

www.ggdhn.nl/cursussen (http://www.ggdhn.nl/cursussen)

 

Aanmelden en/of meer informatie

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen (http://www.ggdhn.nl/cursussen). Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m do van 08.00-15.00 uur).

GGD HN logo GGD HN logo