Lidl Hoorn geeft 1000 euro aan Stichting Stadslandbouw Hoorn

19-09-2017

Vrijdag ontving Chris de Meij een cheque van 1000 euro voor Stichting Stadslandbouw Hoorn. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

 

Stichting Stadslandbouw Hoorn

Stichting Stadslandbouw Hoorn zet zich in om middels de stadstuin mensen met elkaar in verbinding te brengen. “We werken met vrijwilligers en proberen mensen rondom de armoedegrens te voorzien van groente en fruit. Met de gift van Lidl kunnen we meer mensen helpen en meer bekendheid rondom onze stichting creëren!”, aldus Chris de Meij. Supermarktmanager Maurice overhandigde de cheque met veel plezier; “We hebben vele inschrijvingen voor de actie Lidl helpt Lokaal ontvangen. Het is geweldig om als supermarkt iets te kunnen betekenen voor deze buurt. We wensen ze veel geluk met de werkzaamheden!’’

 

Lidl helpt lokaal

Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Alle winkels van Lidl doen mee, dit betekent dat er 412 keer 1000 euro beschikbaar is voor een goed initiatief in de buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

stadslandbouw stadslandbouw