Muziektheater in Wadway

20-09-2017

Op vrijdag 6 oktober speelt Mylou Frencken een try-out van haar nieuwe programma Leven in het Lied in theaterkerk Wadway. De aanvang is om 20.30 uur. 

 

Wat is jouw meest dierbare, zelfgeschreven lied en waarom? Zangeres/cabaretière Mylou Frencken vroeg het aan collega’s als Youp van ‘t Hek, Brigitte Kaandorp, Kees Torn, Mike Boddé en vele anderen.

 

Haar jubileumvoorstelling Leven in het Lied is een ode aan het kleinkunstlied, waarin het kan gaan over grote pijn en klein leed, over verterende passie en ijzingwekkende afstandelijkheid, over meisjes van dertien en mannen die de griep hebben.

 

In deze nieuwe voorstelling wordt Mylou begeleid door een topband. Daarnaast geeft ze de geheimen van het ‘songsmeden’ prijs, verhaalt ze over de ontmoetingen met haar vakgenoten en strooit ze met smakelijke anekdotes.

En elke avond geeft één van Mylou’s bekende collega’s acte de présence. Zie ook www.myloufrencken.nl (http://www.myloufrencken.nl)

 

Meer info en reserveren leest u op www.theaterkerkwadway.nl (http://www.theaterkerkwadway.nl)

20171006_Kik - Mylou Frencken & muzikanten - Leven in het lied - + Bonnita Postma 20171006_Kik - Mylou Frencken & muzikanten - Leven in het lied - + Bonnita Postma
theaterkerk wadway logo theaterkerk wadway logo
wadway theaterkerk algemeen wadway theaterkerk algemeen