Puccini’s La bohème door het Royal Opera House

21-09-2017

Vue Hoorn vertoont LIVE opera- & balletvoorstellingen uit van het Royal Opera House te Londen. Te zien zijn enige alom geliefde opera- en balletklassiekers, diverse wereldberoemde performers, performances én vele spiksplinternieuwe producties.

 

Tijdens deze voorstellingen neemt u plaats in een luxe bioscoopstoel, omringd door grandioos geluid en beleeft u de voorstelling op het grote doek, onder het genot van een welkomstdrankje. Tickets zijn te koop voor slechts €17,50.

 

Heeft u de live voorstelling gemist, dan bieden wij u een tweede kans om de voorstelling te bekijken. Deze encore voorstelling is steeds geprogrammeerd op de eerstvolgende dinsdagmiddag na de LIVE voorstelling en is een herhaling van deze. U kunt deze voorstelling alsnog beleven tegen een gereduceerde prijs van slechts €15,-.

 

LIVE voorstelling:     Dinsdag  3 oktober  20.15 u. 
Encore voorstelling: Dinsdag 10 oktober 14.00 u.

 

Als Rodolfo, een straatarme dichter, het naaistertje Mimì ontmoet, vallen ze onmiddellijk voor elkaar. Maar hun geluk wordt wreed verstoord als Rodolfo verneemt dat Mimì een dodelijke ziekte heeft. De befaamde regisseur Richard Jones (Boris Godoenov, Il trittico) tekende voor deze nieuwe productie van Puccini’s La bohème. De opera, een onweerstaanbaar mengsel van humor en tragiek, zoomt in op het leven van een groep jonge kunstenaars die sappelen voor hun bestaan in het artiestenkwartier van Parijs. Jones geeft zijn hoogstpersoonlijke, indringende visie op deze geliefde klassieker, een visie die wordt gevisualiseerd door de spectaculaire setting van Stewart Laing. Puccini’s romantische verbeelding van het Parijse bohémien-bestaan, gestoffeerd met gedenkwaardige muziek en een alledaagse liefdesgeschiedenis, heeft toeschouwers over de hele wereld diep geraakt en maakt van La bohème een van de meest geliefde opera’s ooit. De eerste uitvoering vond plaats in 1897 in Covent Garden en is daar sindsdien meer dan vijfhonderd keer te zien geweest.

image004 image004
VUE Hoorn VUE Hoorn