Hoorns Songwriters Gilde

26-09-2017

Donderdag 5 oktober
Hoorn barst van het muzikale talent , ook van de singer-songwriters.

 

Ben jij zo’n creatieve liedjesschrijver/ gitarist/pianist/ zanger(es)?
Cultuurcentrum Manifesto en Muziekschool Boedijn nodigt  jullie uit om mee te werken aan de oprichting van het Hoorns Songwriters Gilde.

Optredens op bijzondere plekken in Hoorn , workshops, open sessies en uitwisselingen met songwritersgildes in andere steden zijn een aantal dingen die we van plan zijn te doen.

 

5 oktober vindt de aftrap plaats tijdens het Donderpopcafé in Manifesto met een Open Mike voor Hoornse songwriters en afsluitend optreden van Helge.

In 2017 bracht Helge zijn eerste solo album uit getiteld: The Days Of Young Petty Davis (V2). Op de plaat heeft hij zich laten inspireren door de tijd dat hij als jonge jongen luisterde naar de muziek die zijn vader opzette. Dit waren onder andere Neil Young, Tom Petty en Miles Davis. OOR magazine noemt de plaat ‘een ode aan de muziek’. Muzine zegt: ‘Gevoelig, oprecht en tijdloos zijn de nummers die Helge ons voorschotelt’.  Paul de Munnik noemt hem ‘een van de meest bijzondere en productieve liedjesschrijvers die we in Nederland hebben’.

 

Word je al enthousiast van onze plannen, schroom dan niet en meld je aan via info@manifesto-hoorn.nl (mailto:info@manifesto-hoorn.nl) ,

of kom langs in Manifesto op donderdag 5 oktober.

Donderdag 5 oktober 2017
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd:  20:00-22.30 uur
Entree: gratis
Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

 

 

CLUB FESTO - TIENERDISCO
Vrijdag 6 oktober
Club Festo, is een maandelijks tienerfeest van 10 t/m 14 jaar georganiseerd door het kinderwerk van Stichting Netwerk. Elke eerste vrijdag van de maand   bouwen we een feestje van 19.30 tot 22.00 uur met elke maand een ander thema! Deze keer Hawaii “Tropical paradise”!

Vrijdag 6 oktober 2017
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 19:30-22.00 uur
Entree: € 2
Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)
 

SKYTRAIN – Dance classics disco party
Zaterdag 7 oktober
Skytrain gaat met een geweldige soul en dance classics disco party weer helemaal los op zaterdag 7 oktober in Manifesto. Deze Noordhollandse soul- en danceclassics liveband bestaat uit 8 personen. De twee soulkanjers Sandra en Jaloe worden opgezweept door de uitgebreide ritmesectie met blazers. Je kunt weer volop meezingen en dansen met bekende nummers van The Weather girls, Dan Hartman, Justin Timberlake, The Jacksons, Bruno Mars, Chic, Sister Sledge, The Trammps, Incognito en van vele anderen. Dj Mark draait vinyl en verzorgt ook dit jaar de zeer dansbare afterparty!


Zaterdag 7 oktober 2017
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 21:00-2.00 uur
Entree: € 10 (v.v.k.)/ € 12,50 (deur)
Verdere info  via www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl)

Helge press 1  HR Helge press 1 HR
Skytrain maart 2017 disco klein Skytrain maart 2017 disco klein
Manifesto logo1 Manifesto logo1
Manifesto gebouw Manifesto gebouw