Kirsten rent 49 kilometer voor het Dijklander ziekenhuis in Hoorn

25-03-2024

HOORNGIDS HOORN | “Mijn naam is Kirsten en ik heb een missie: 11 duizend euro ophalen voor de afdeling Neonatologie van het Dijklander ziekenhuis in Hoorn.” Zo begint de campagnetekst voor de inzamelingsactie van Kirsten op het GoFundMe-platform. Op 24 augustus 2024 zal ze haar eerste ultra hardlopen: de Ultraks Matterhorn in Zwitserland. 

Tijdens dit evenement zal ze al hardlopend een afstand van 49 kilometer en 3600 hoogtemeters afleggen over voornamelijk natuurlijke trails.

Ziekenhuisopname
Een opname in het ziekenhuis met een pasgeboren baby kan heel onzeker zijn. Een veilige en liefdevolle hechting is enorm belangrijk, zowel voor de ouders als voor de baby die net op de wereld is gekomen. Met het ingezamelde geld kan het Dijklander ziekenhuis materialen aanschaffen die helpen bij de hechting tussen kind en ouders. 

Angstige momenten
“1,5 jaar geleden lagen wij zelf als gezinnetje op de afdeling Neonatologie met onze zoon Senne. We hebben veel angstige momenten meegemaakt en hadden niet de mooie kraamweek waar je op hoopte. Kort samengevat: mede dankzij de goede zorgen tijdens onze opname gaat het nu erg goed met ons gezin en Senne”, aldus Kirsten.
Het streefbedrag van de campagne is €11.000. Bekijk hier (https://www.gofundme.com/f/fasaxa-help-babys-zoals-senne-aan-een-sterkere-start ) de campagne.

Help alle baby's Help alle baby's