Bijeenkomst Alzheimer Café Hoorn in Hoge Hop

Thema: "Mag ik als naaste voor mezelf kiezen?"

HOORNGIDS HOORN | Op woensdag 17 april wordt er een bijeenkomst gehouden van het Alzheimer Café Hoorn. In het Alzheimer Café is iedereen welkom. Mensen met vergeetachtigheid of dementie, hun partners, kinderen en belangstellenden worden bij deze uitgenodigd. Het onderwerp van deze avond luidt: ‘Mag ik als naaste voor mezelf kiezen?’ De gespreksleider van deze avond is Annet Koelman.

”Ik laat je niet in de steek! Help! Ik heb een andere rol binnen het gezin.” Hoe ga je hiermee om? Omgaan met schuldgevoelens. Als ervaringsdeskundige is een echtpaar uitgenodigd. 

Toegang gratis
De bijeenkomst vindt plaats bij Hoge Hop, Roerdomp 2 te  Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Info: bij Ellen Bos-Ruijer via e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl (mailto:e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl) of te bereiken via 0229-741741 (Geriant).
Alzheimer Café Hoorn is onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, JonkersZorg, Martha Flora Hoorn en Geriant West-Friesland.

Alzheimer Cafe´ Alzheimer Cafe´