Resultaten voetbal 13 en 14 april

Gebrek aan scherpte fataal bij Hollandia, periodetitel ver weg

HOORNGIDS REGIO | Na de uitschakeling voor de beker spraken technische staf en spelers van Hollandia af alles in het werk te stellen om de derde periodetitel te veroveren. Daar bleek tegen degradatiekandidaat WV-HEDW op belangrijke momenten weinig van: 5-4 nederlaag.

Slechts één speler van Hollandia kon nog enigszins met voldoening op het treffen in de Amsterdamse Watergraafsmeer terugkijken. Dat was clubtopscorer Niels Koster die mede dankzij twee penalty’s niet alleen een hattrick verzorgde tegen laagvlieger WV-HEDW, maar ook met zijn acties de drive had om een goed resultaat af te dwingen. Voor de speler die dit seizoen overstapte van de Tweede Klasse naar de Vierde Divisie staat de teller nu op veertien competitiedoelpunten. Dat is een bijzondere prestatie, temeer daar hij geen centrumspits is maar een flankaanvaller. Tegelijkertijd zegt het iets over het gebrekkige rendement van de centrumaanvallers. Met de komst van Daniel Schermer zou dat volgend seizoen moeten verbeteren.
Niels Koster kon met zijn productiviteit niet voorkomen dat Hollandia ten onder ging op het drukke complex van WV-HEDW. Het elftal van trainer Tijs Schipper had zeven nederlagen achter de rug en besefte maar al te goed dat een overwinning nodig was om nog een kans te maken directe degradatie af te wenden. Kennelijk dacht Hollandia desondanks dat het op halve kracht dit varkentje wel even kon wassen. Die gebrekkige instelling zorgde voor een snelle achterstand. Binnen acht minuten stond het 2-0 voor WV-HEDW door doelpunten van Tim Correia en Jack van Moerkerk. “We hadden daarna ook nog de kans op 3-0, dan was de wedstrijd al in een vroegtijdig stadium beslist geweest”, meende Schipper na afloop.
Geheel tegen de verhouding in, kwam Hollandia in de 22ste minuut terug in de wedstrijd door een prachtige lob van Niels Koster over de uitgelopen doelman. Maar vijf minuten later bracht Oscar Abouseada de marge alweer op twee goals (3-1). Twee minuten daarna zorgde Bart Spil opnieuw voor de aansluiting. Hollandia slaagde er vervolgens niet in ook nog op gelijke hoogte te komen. Maar daarvoor was immers nog een tweede helft.

Tweede helft
In de rust probeerde Keppel zijn manschappen met een gloedvol betoog wakker te schudden. Het was tegen dovemansoren gericht. In de 53ste minuut mocht Yamiro Macrander op links zomaar doorlopen naar het doel van Dirk Bakker: 4-2. En twee minuten later leek de wedstrijd beslist door opnieuw een tegentreffer, ditmaal van Dennis Wooninck. Een dubieuze penalty na een overtreding op Luke Abelskamp bezorgde Hollandia toch weer wat hoop. Koster schoot de bal van elf meter beheerst in het net. Dat deed hij ook in de 89ste minuut na een overtreding op Bart Spil. Keppel had inmiddels al een klein half uur Plan B in werking gesteld. Kennelijk geleerd van het machteloze optreden bij FC De Bilt, posteerde hij de lange Milan Schipper nu wel in de spits naast de eveneens kopsterke Bart Spil. Invaller Milan Schipper was een keer dichtbij een doelpunt, maar zijn inzet miste kracht.
WV-HEDW haalde met 5-4 de eindstreep en de spelers van Hollandia gingen ondanks een fel slotoffensief met lege handen Amsterdam in voor een gezellige avond. “Als je tegen een ploeg die onderaan staat niet messscherp het veld opstapt, kan dit gebeuren”, sprak Keppel teleurgesteld. De jonge oefenmeester heeft de hoop op de derde periodetitel nog niet opgegeven. “Maar dan moeten we zaterdag niet van Ter Leede verliezen.” Vervelende bijkomstigheid was verder dat Hollandia tegen vijf gele kaarten opliep. In een sportieve wedstrijd slingerde scheidsrechter Kenneth van Dijk de ene na de andere speler op de bon. In totaal trok hij negen keer (!) geel. Dat de arbiter daarmee een stempel drukte was geen excuus voor de wanprestatie van Hollandia.

Verslag: Erik Oudshoorn
====================================================================================

Spirit’30 – Always Forward 0–0

Always Forward heeft zaterdagavond in Hoogkarspel tegen het de laatste weken sterk in opmars zijnde Spirit’30 zijn zesde gelijke spel in de lopende competitie geboekt. Voor de derde maal, na de doelpuntloze remises tegen Texel’94 en VVS’46, hoefde de bediener van het scorebord niet in actie te komen.

Always Forward had gedurende vrijwel de gehele wedstrijd een veldoverwicht, maar anders dan in vele voorgaande wedstrijden moest de Forward-doelman, in casu Niels Post, enkele prachtige reddingen verrichten om zijn doel voor doorboring te behoeden. In de tiende minuut verscheen een spits van de thuisploeg alleen voor hem, toen die een te korte terugspeelbal van de kort daarvoor aangeslagen geraakte Gilles Duiveman McEwan bereikte. Met een fraaie ingreep voorkwam Niels Post dat hij werd omspeeld. Halverwege het tweede bedrijf pareerde hij met een knappe reflex een van dichtbij door een Spirit-spits afgevuurd schot.
In de openingsfase van de wedstrijd zorgde Always Forward met enkele aanvallen over links voor gevaarlijke momenten. Lucas Laan besloot een snelle rush met een voorzet die op het dak van het Spirit-doel belandde en forceerde even later met een vergelijkbare actie een corner. Jeffrey de Moel bracht hierbij de bal tot tweemaal toe voor het doel en uit de tweede voorzet kreeg Danilo v.d. Woude een kopkans waarbij hij de bal iets te dun raakte waardoor die voor het doel langs ging. Daimy Mac Donald zag even later, na een actie op rechts, zijn onder druk van een verdediger afgevuurde schot eveneens naast het doel verdwijnen.
In de 4e en 12e minuut raakte Gilles Duiveman McEwan aangeslagen. De tweede oplapbeurt nam een aantal minuten in beslag. De periode die hij buiten de lijnen verzorgd werd, werd door Always Forward grotendeels gevuld met het rondspelen van de bal op de eigen speelhelft. Alleen een vrije trap van Nick Bot, waarbij Danilo v.d. Woude vergeefs probeerde de bal van richting te veranderen, leverde in die periode een gevaarlijk moment bij het Spirit-doel op.
De eerste door de thuisploeg zelf opgezette gevaarlijke aanval, in de 19e minuut, werd afgeslagen door een goede gezamenlijke ingreep van Nick Bot en Milan Bakker. Na een klein halfuur leidde balverlies in de opbouw bij Forward tot een gevaarlijke uitbraak van de thuisploeg, waarbij Niels Post opnieuw goed ingreep. In de tegenaanval over rechts bereikte Milan Bakker met zijn voorzet de voorbij de tweede paal staande Danilo v.d. Woude, die op zijn  beurt met een kopbal Daimy Mac Donald in stelling bracht, maar de volley van de centrumspits ging helaas langs de verkeerde kant van de paal. Kort daarna kwam de bal uit een corner via Danilo v.d. Woude weer voor de voeten van Daimy Mac Donald. Diens schot kwam echter niet uit de verf. Hetzelfde gold voor een Spirit-spits die even later, bij een uitbraak van de thuisploeg, een schietkans kreeg.
In de slotfase van de eerste helft gingen kopballen van de thuisploeg uit een vrije trap en een corner royaal naast en zag Joost Ruttenberg zijn na een actie afgevuurde schot richting bovenhoek knap gestopt door de Spirit-doelman.

In de tweede helft maakte Gilles Duiveman McEwan plaats voor Jurgen Adamus. Een door laatstgenoemde opgezette aanval leidde tot een schot van Joost Ruttenberg dat tegen een Spirit-verdediger afketste. De bal werd opnieuw in het strafschopgebied gebracht, waar de voet van Remco Loos hem iets te diep raakte waardoor het schot vrijwel loodrecht omhoog ging. Cemil Zaal besloot even later een mooie combinatie met Joost Ruttenberg met een schot dat niet giftig genoeg was om de Spirit-doelman in grote problemen te brengen. Nick Bot richtte een afstandsschot te hoog.
Nadat Tom Hoeve in het veld was gekomen voor Milan Bakker volgde een uitbraak van de thuisploeg, die werd afgerond met een voorlangs het Forward-doel verdwijnende inzet. Even later kwam Joeri Kerkhoven binnen de lijnen voor Danilo v.d. Woude. Uit een door Jurgen Adamus opgezette aanval werd Joost Ruttenberg met een hakballetje in stelling gebracht, maar zijn uit scherpe hoek afgevuurde schot ging over de lat. Cemil Zaal richtte zijn kopbal uit een door Daimy Mac Donald geforceerde en door Nick Bot genomen hoekschop iets lager, maar net niet laag genoeg: de bal stuitte tegen de dwarsligger van het Spirit-doel.
Een kwartier voor het einde van de wedstrijd maakte Daimy Mac Donald plaats voor Mick v.d. Gulik. Gedurende het slotoffensief van Always Forward trok de Hoogkarspelse ploeg alle manschappen diep op eigen speelhelft terug. De keeper stopte een schot in de korte hoek van Tom Hoeve en wist een inzet van de doorgebroken Lucas Laan te blokken. Verder bleven de mogelijkheden beperkt tot een knal uit een vrije trap van Cemil Zaal die via een been langs het doel vloog en een schot van Tom Hoeve uit de rebound dat iets te hoog was gericht.

Spirit’30 – Always Forward 0–0 (0–0).
Always Forward: Niels Post, Milan Bakker (57, Tom Hoeve), Gilles Duiveman McEwan (46, Jurgen Adamus), Cemil Zaal, Lucas Laan, Nick Bot, Remco Loos, Jeffrey de Moel,  Joost Ruttenberg, Daimy Mac Donald (74, Mick v.d. Gulik) en Danilo v.d. Woude (61, Joeri Kerkhoven).

Verslag: Hans Smit

Westfriezen morst punten in slotminuten, KFC wint in extremis

Volop zon, leuk volk langs de lijn, dat zich ging opmaken voor een lekker middagje voetbal op eigen dorp. Westfriezen en KFC ontlopen elkaar niet veel en bij winst van KFC, zouden Westfriezen en KFC evenveel punten hebben.

Na een gelijkopgaande eerste helft met kansen voor beide teams, werd de rust bereikt met een 0-0 stand.
Ook de tweede helft waren er kleine kansjes over en weer. De verdediging van beide teams hadden het goed onder controle. KFC wist te doelpunten, maar de vreugde was van korte duur, want deze goal werd afgekeurd.
Hierna volgde een sterke fase van Westfriezen en de 1-0 hing in de lucht. Met veel inzet wist KFC dit te voorkomen. Met nog drie minuten te gaan, leek de wedstrijd op een verdiend gelijkspel uit te lopen.
Uit het niets was het KFC dat in de gong wist te scoren. En nog maar net bekomen van deze domper, viel de 0-2 ook binnen, waarna het eindsignaal klonk. Grote vreugde bij KFC en verslagenheid bij Westfriezen, wat een gelijkspel zeker verdiend had.
Verdiende overwinning Zwaluwen’30 op Arsenal met (opnieuw) hoofdrol voor Jerven Devid (5-3)

Zwaluwen”30 behaalde afgelopen zaterdag thuis een zeer nuttige en verdiende overwinning op het Amsterdamse ASV Arsenal. Bij winst van Arsenal zouden zij mogelijk de ranglijst gaan aanvoeren. Bij Zwaluwen’30 ontbraken wegens schorsingen, blessures of werk diverse basisspelers zoals Diovaris Balentina, Jorg Ooievaar, Lasse Pioch, Bekir Kadioglu en Thom Nelen. Sonny Punt was op vakantie. Het gevolg was een bijna lege Zwaluwen’30-reservebank.

Zwaluwen’30 begreep dat vanaf minuut één, mede gezien de lijst van afwezigen in het achterhoofd, veel strijd geleverd diende te worden. Dit betaalde zich al heel snel uit; een uitstekende voorzet vanaf links door Jim Nelen werd in de 4e minuut door spits Jerven Devid omgezet in een doelpunt (1-0). In de 8e minuut was het al 2-0. Samet Cetin mocht drie man passeren op zijn weg naar het Arsenal-doel. Hij speelde zich prima vrij en schoot de bal onhoudbaar voor de doelman van Arsenal in de bovenhoek. In de 30e minuut was het zelfs 3-0. Opnieuw werd Jerven Devid prima gelanceerd vanaf links en hij schoof de bal binnen in de rechterbenedenhoek. Opnieuw een kansloze doelman bij dit doelpunt. In de 42e minuut deed Arsenal iets terug met onbedoelde hulp van doelman Droomers van Zwaluwen’30. Een hoge bal werd niet goed verwerkt en van dichtbij mocht Arsenal het doelpunt voor de 3-1 maken.

Uiteraard kon een getergd Arsenal worden verwacht in de tweede helft. Een corner in de 46e minuut werd naast gekopt en in de 48e minuut kon doelman Droomers nog net een diepe Arsenal-bal onderscheppen. Arsenal moest wel steeds attent zijn op de snelle diepgaande Zwaluwen’30-spelers Jim Nelen en Jerven Devid. In de 54e minuut werd Jerven Devid opnieuw vanaf het Zwaluwen’30-middenveld gelanceerd. Opnieuw was hij iedereen te snel af en mocht hij zijn derde doelpunt en dus hattrick aantekenen. Opnieuw moest de doelman van Arsenal de bal uit het net halen voor een tussenstand van 4-1. Wedstrijd gespeeld? Bij Zwaluwen’30 kan het alle kanten op is de ervaring. Arsenal ging wisselen en zette nog een tandje bij en al meteen daarna in de 55e minuut had Zwaluwen’30 het geluk mee; een bijna zeker doelpunt stuiterde via de binnenkant van de paal in de handen van doelman Droomers. In de 56e minuut was het wel raak; een goede voorzet vanaf links werd door de spits benut en dus was de stand 4-2. In de 65e minuut gebeurde het opnieuw; Jerven Devid ging er weer als een speer vandoor en werd op tijd aangespeeld. Met een schijnbeweging werd de doelman van Arsenal op het verkeerde been gezet en mocht de spits zijn 4e doelpunt van de middag aantekenen en de stand op 5-2 brengen. Arsenal ging daarna op de oppurtunistische toer met hoge ballen op hun lange spelers in de zestien bij Zwaluwen’30. In de 70e minuut moest Droomers twee keer redding brengen. In de 78e minuut schoot Jerven Devid van dichtbij nog een bal op de paal. Het had zijn 5e doelpunt kunnen zijn. In de 79e minuut kreeg Kayra Kaplan van Zwaluwen’30 zijn tweede gele kaart uitgereikt door scheidsrechter Niels Bos. Doelman Tobias Droomers moest zich in de 89e minuut laten vervangen door Robin Blaak van Zwaluwen’30. Hij moest meteen twee reddingen verrichten op inzetten van Arsenal. Zwaluwen’30 hield de boel verder op slot tot in de blessuretijd, maar moest hierbij nog wel een Arsenal-doelpunt toestaan. De bal ging op de stip bij een overtreding in de zestien bij Zwaluwen’30. Arsenal bracht hierbij de eindstand nog op 5-3.
Een zeer nuttige en broodnodige overwinning was een feit. Dat Jerven Devid tot Man of the Match werd uitgeroepen was geen verrassing. Door deze overwinning staat Zwaluwen’30 nu op een veilige plaats 8 op de ranglijst met 26 punten uit 19 wedstrijden. Volgende week de belangrijke uitwedstrijd tegen AFC in Amsterdam.
Opstelling: Tobias Droomers (89e, Robin Blaak), Bilal el Guennouni, Kayra Kaplan, Calvin den Boer, Davey Jansen, Samet Cetin, Leon Schipper, Jerven Devid, Roy Honingh, Anthony Sabajo, Jim Nelen. Wissels: Fabian Juan, Can Dalarslan. Geel 2 x/rood:  Kayra Kaplan.

Verslag: Leo van der Voort

Always Forward (zat.) – Monnickendam 3–2

Always Forward (zat.) is zaterdag weer op een opmerkelijke wijze aan een nederlaag ontsnapt. Voor de zevende maal in de lopende competitie scoorde de ploeg in de slotfase van de wedstrijd een treffer die het resultaat van de wedstrijd in zijn voordeel veranderde. Deze keer viel dat doelpunt weliswaar niet in de laatste minuut, maar het drietal treffers in een tijdsbestek van vijf minuten, de 79e tot de 84e, waarmee de 0–2 achterstand werd omgezet in een 3–2 voorsprong, past naadloos in de reeks van curieuze wendingen die Always Forward al in de competitie heeft bewerkstelligd.

Monnickendam had gedurende grote delen van de eerste helft een veldoverwicht. De eerste gevaarlijke situatie bij het Forward-doel deed zich voor in de derde minuut, toen de bezoekers bij een aanval twee schietkansen kregen, maar omdat achtereenvolgens Boyd Stevens en Joep Rive zich in de baan van de bal wierpen leverden die niets op. Enkele minuten later volgde een langdurige aanval van Forward, waarbij enkele voorzetten half werden afgeslagen door de Monnickendam-defensie tot die uiteindelijk definitief voor opruiming kon zorgen.
In de ongeveer 20 minuten durende periode daarna was het offensief van de bezoekers heftig en Always Forward kon zich vrijwel slechts beperken tot het afweren van de aanvallen, zonder zelf tot tegenacties te komen. Na een klein kwartier kreeg een van de spitsen een goede kans toen hij met een dieptepass werd bereikt, maar in lastige schietpositie miste hij de bal volledig. Even later brak zijn collega-spits door, opnieuw op een dieptepass. Zijn boogbal over de uitlopende Aron van Loon stuitte tegen de lat. Weer enkele minuten later, nadat de verdediging van de bezoekers in actie had moeten komen bij een indraaiende vrije trap van Jouke Huitema, kreeg een Monnickendam-spits een grote kans toen hij vlak voor doel met een trekbal van rechts in scoringspositie werd gebracht. Hij raakte de bal echter niet goed, waardoor die voorlangs ging. Kort daarna onderschepte Aron van Loon buiten zijn strafschopgebied een dieptepass van de bezoekers met een sliding.
Na ruim een half uur leverde een Forward-aanval een dreigende situatie op: uit een combinatie met Boyd Stevens leverde Jimmy Bouwhuis op rechts een voorzet af, die door een verdediger van de bezoekers nog net enigszins van richting werd veranderd, waardoor de bal buiten bereik van Stefan Schipper bleef. Enkele minuten daarna bereikte aan de andere kant van het veld een voorzet van de bezoekers wel de centrumspits, maar die raakte de bal met het hoofd te dun, waardoor ook die kans niets opleverde. Drie minuten later kwamen de bezoekers alsnog op voorsprong. Een aanval over links werd besloten met een pass naar een bij de rand van het strafschopgebied staande spits, die met een schuiver het net trof (0–1).
Vrijwel vanaf de aftrap volgde een Forward-aanval, waarbij Dennis van Tricht werd gestuit door middel van een overtreding, waardoor hij aangeslagen raakte en een langdurige oplapbeurt van fysiotherapeute Tineke Diaz behoefde. Boyd Stevens zag zijn fraai genomen vrije trap tegen de paal belanden. In de blessuretijd van het eerste bedrijf rondde de opgelapte Dennis van Tricht een Forward-aanval af met een schot dat langs het doel verdween en greep de Monnickendam-doelman attent in bij een vrije trap van Joep Rive, voordat de inlopende Forward-spitsen gevaarlijk konden worden.

De tweede helft bood in grote lijnen hetzelfde spelbeeld als de eerste met dat verschil dat het nu Forward was dat langdurig in het offensief was en de bezoekers zich voornamelijk tot verdedigen beperkten. Dat gebeurde echter pas nadat Monnickendam in de 50e minuut de score naar 0–2 had getild. De linkerspits werd met een verre pass gelanceerd en na een rush schoof hij de bal uit scherpe hoek langs Aron van Loon achter de tweede paal tegen het net.
Na een klein uur spelen kwamen Leon Machielse en Perry Vlasman in het veld voor Milco Leijen en Jimmy Bouwhuis. Hoewel de strijd zich daarna voornamelijk afspeelde op de helft van de bezoekers leverden de Forward-aanvallen lange tijd geen grote kansen op. Een afstandsschot van Boyd Stevens en kopballen van Stefan Schipper en Boyd Stevens werden een betrekkelijk eenvoudige prooi voor de doelman van de bezoekers en uit een indraaiende vrije trap van Leon Machielse was de bal net iets te hoog voor Boyd Stevens om binnen te kunnen koppen. Een hard, onder druk van twee verdedigers afgevuurd schot van Stefan Schipper, die de bal uit een afgeslagen aanval had opgepikt, vloog voorlangs.
De bezoekers kwamen rond de 70e minuut nog even in het stuk voor met een uitbraak over rechts, die werd afgerond met een schot dat langs het doel van Aron van Loon verdween en even later was er een goede verdedigende ingreep van Joep Rive nodig om de angel uit een volgende Monnickendam-counter te halen. Uit een uitstekend geplaatste uittrap van Aron van Loon knalde Kevin van Gasteren voorlangs. Nadat een spits van de bezoekers een uitbraak had besloten met een royaal te hoog gericht schot, bracht Kevin van Gasteren de bal uit een aanval over links voor het doel waar Stefan Schipper van dichtbij inschoot, maar de bal door de in een fraaie reflex opgeheven voet van de doelman gepareerd zag worden.
Een kwartier voor het einde van de wedstrijd kwam Darren Johnstone binnen de lijnen voor Dennis van Tricht. Hij nam de plaats van Joep Rive in het centrum van de verdediging over en Joep Rive zelf schoof naar de voorste linie. Enkele minuten na deze omzetting kwam de ommekeer. Die begon met een aanval over links waarbij Kevin van Gasteren met een voorzet Leon Machielse bereikte. Op zijn beurt legde Leon Machielse de bal breed naar Stefan Schipper wiens inzet geblokt werd door de arm van een Monnickendam-verdediger. Kevin van Gasteren schoot de toegekende strafschop onhoudbaar tegen het net (1–2). Even later kwam Always Forward op gelijke hoogte. Jouke Huitema bediende met een breedtepassje de zich op de rand van het Monnickendam-strafschopgebied bevindende Boyd Stevens, die een vrijwel exacte kopie van de openingstreffer van de bezoekers produceerde (2–2).
Bij de volgende aanval raakte Joep Rive aangeslagen, maar hij kon de strijd voortzetten. Dat bewees hij direct daarna door de bal uit een prachtige, achter de Monnickendam-defensie krullende pass van Jelle Huitema langs de doelman tegen de touwen te schuiven (3–2), waarmee hij de ommekeer voltooide.
Monnickendam ging nog op jacht naar een gelijkmaker. Perry Vlasman verwerkte een gevaarlijk ogende voorzet tot corner, die in eerste instantie werd afgeslagen, waarna Aron van Loon de opnieuw voor het doel gebrachte bal uit de lucht plukte. Op een fraaie, diepe pass van Perry Vlasman was Leon Machielse als eerste bij de bal. De Monnickendam-doelman blokte op de rand van zijn strafschopgebied (of net daarbuiten) de inzet van de Forward-spits met zijn arm en de scheidsrechter gaf hem het voordeel van de twijfel.
In de toegevoegde speeltijd maakte de aangeslagen Joep Rive plaats voor Nick de Wit. Met een goede dubbele ingreep stuitte Darren Johnstone een aanval van de bezoekers, waarna Leon Machielse een bloedende hoofdwond opliep. De verzorging daarvan nam heel wat tijd in beslag en vond voor een deel plaats buiten de lijnen. Always Forward doorstond met de numerieke minderheid het slotoffensief van de bezoekers, zij het soms met enig kunst- en vliegwerk. Nadat Leon Machielse was teruggekeerd, verraste Kevin van Gasteren met een snel genomen vrije trap bijna de Monnickendam-doelman, maar zijn directe inzet ging rakelings voorlangs.

Always Forward (zat.) – Monnickendam 3–2 (0–1). 39, 0–1; 50, 0–2; 79, Van Gasteren (strafschop) 1–2; 81, Stevens 2–2; 84, Rive 3–2.
Always Forward (zat.): Aron van Loon, Jimmy Bouwhuis (58, Perry Vlasman), Boyd Stevens, Joep Rive (90+2, Nick de Wit), Yannick Kuijpers, Jouke Huitema, Jelle Huitema, Milco Leijen (58, Leon Machielse), Kevin van Gasteren, Stefan Schipper en Dennis van Tricht (76, Darren Johnstone).

WV-HEDW - Hollandia 5-4
Spirit’30 - Always Forward 0-0
Westfriezen - KFC 0-2
HSV Sport - Kaagvogels 7-1
Dynamo - Hauwert’65 7-0
Spartanen - SV Enkhuizen 3-2
SEW - FC Den Helder 1-5