Twee mannen aangehouden na vechtpartij

ingevoerd op 26-11-2006

Zondagochtend omstreeks 04.15 uur ontstond er een opstootje op het Grote Noord waarbij meerdere personen waren betrokken. Twee van hen, een 20-jarige man en een 35-jarige man beiden uit Hoorn, werden aangehouden wegens mishandeling. Er waren over en weer klappen gevallen. De beide verdachten zijn in verband met een nader onderzoek ingesloten.

Reacties
Reactie: (Roxy)
4-2-2009, 21:28
Goh, laat ik daar toch bij zijn geweest.
Ik en mijn vriend liepen daar en een groepje jong volwassenen waren kabaal aan het maken. Wij zeiden daar wat van en 1 jongen sloeg hard mijn vriend. Mijn vriend trapte hem direct neer, maar toen kwamen ook zijn vriendjes even helpen. Ik zelf werd bewusteloos tegen de vlakte gestompt en was knock out. De aanstichter van het groepje en mijn vriend belandden beiden die hele nacht en volgende hele ochtend in de cel. Ik was achteloos door de politie in een taxi gezet richting huis. De officier van justitie stuurde die jongen, maar ook mijn vriend dezelfde hoge geld boete!? Als je dus een harde trap of klap krijgt en je laat niet op je zitten en slaat terug, dan moet je dus flink betalen. Ik neem deze opdracht onze regering zeer kwalijk. En ik neem de poliemannen uit Hoorn die erbij waren kwalijk dat zij voor mij geen medische hulp hadden geregeld. Ik was zo hard met mijn achterhoofd op straat beland dat ik een herenschudding had.
Ik ben het eigenlijk wel zat dat in sommige gevallen de polite je laat barsten. Helaas was dit niet mijn eerste rot ervaring met hulp die je verwacht en vandaag 4 febr. 2009 kan ik zeggen dat ik nog steeds vind, dat ik veel agenten waardeloos hun werk doen. Kan toch niet zo zijn?!?