Vier mannen aangehouden na schietpartij in Hoorn

ingevoerd op 21-2-2007

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn vier mannen aangehouden. De mannen worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietpartij die dinsdagavond plaats vond op het Kerkplein in Hoorn. Hierbij raakten twee personen ernstig gewond. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De juiste toedracht met betrekking tot de schietpartij is op dit moment niet bekend.

De vier verdachten werden in het begin van de nacht aangehouden op de Blokmergouw in Hoorn. Zij zijn voor verder onderzoek ingesloten. De recherche is inmiddels gestart met een uitgebreid onderzoek. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. In het belang van het onderzoek worden geen verdere mededelingen gedaan.

Reacties
Reactie: (tsja een man die mem heeel goed kent)
4-7-2008, 17:33
de vier broers zijn alle vier snitches huilen in de bak dit dat denken dat ze stoere boys zijn ahaha verkeerd zijn kanker mietjes maarja nu kijken of het rechts systeem echt werkt want ze lopen al weer vrij rond

Reactie: (kersenboogerd)
9-8-2007, 15:09
Wat 1 turk minder...stakker
Dit mocht gewoon niet gebeuren.
Ze hadden het gewoon bij hun vuisten moeten houden...Maarja met ze tienen hadden ze dan alsnog niet gewonnen..

Respect voor Mo en Mehmet

Reactie: (Medeleven.)
26-2-2007, 16:09
Mijn oprechte medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van mehmet en mo. Hoop dat ze zo snel mogelijk herstellen en zoals vanouds verder weer kunnen bijdragen aan onze mooie Grote Waal.
Voor de zogenaamde Geert wilders hier op de site wil ik duidelijk maken dat dit geen jongens zijn die geen integratie nodig hebben aangezien ze hun hele leven in nederland wonen.

Reactie: (1 turk minder)
24-2-2007, 19:02
Hij was gewaarschuwd om niet te komen, eigen schuld DIKKE BULLIT................ah

Reactie: (extratje)
24-2-2007, 13:45
die boksschool moet ook maar dicht

Reactie: (janeszen)
24-2-2007, 13:39
Ik zeg niks, maar het is weer duidelijk

Reactie: (m.vergeer)
23-2-2007, 22:10
Wildwest bij de coffeeshop. Mooie gelegenheid voor de gemeente om die tent, die een bron is van overlast en blijkbaar ook nog een haard van criminaliteit, te sluiten en te verplaatsen naar een locatie bij het politiebureau. Hebben onze dienders er vanachter hun bureaus mooi zicht op.

Reactie: (Horinees)
22-2-2007, 22:45
Onze gedachten gaan uit naar de ouders van Mehmet en Muhammed. Dit had niet hoeven te gebeuren. Sterkte!!!

Reactie: (Sebastiaan)
22-2-2007, 05:10
Er was toch ook al een schietpartij in de Siriusstraat, enkele weken geleden? Is die al opgelost? Of wellicht hang één en ander met elkaar samen.

In ieder geval levert het opnieuw stof voor de sceptici van de multiculturele samenleving en de critici van (het tekort) aan inburgering en integratie. Wanneer komt er een lokale variant van de PVV van Wilders in actie in Hoorn?

Ik blijf erbij: geweld lost niets op. Maar is straks geheel Hoorn geplaveid met tegels met het lieveheersbeestje erop?

Sebas.

Reactie: (Huesje)
21-2-2007, 22:49
In het belang van het onderzoek worden geen verdere mededelingen gedaan. Iets meer details zijn er toch wel te vinden, kan misschien nuttig zijn voor tips:

HOORN In het centrum van Hoorn zijn dinsdagavond twee broers van Turkse komaf bij een schietpartij gewond geraakt. Het incident vond rond 23.00 uur plaats op het Kerkplein, voor de deur van een coffeeshop. De slachtoffers (24, 26 jaar) kwamen van bokstraining. Het oudste slachtoffer werd in zijn hoofd geraakt en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Zijn jongere broer zou in zijn been zijn geraakt. Volgens een getuigen was het al dagen onrustig op het Kerkplein. De politie heeft een onderzoek ingesteld. rtvnh.nl