Grote cocaïnevangst in auto in Hoorn

ingevoerd op 24-9-2008

Woensdagochtend omstreeks 03.00 uur werd de bestuurder van een personenauto gecontroleerd op Aagje Dekenplein in Hoorn. Bij de politie was een tip binnengekomen dat in de auto drugs vervoerd zouden worden. De 40-jarige uit Hoorn afkomstige bestuurder werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Een eerste onderzoek in de auto leverde een aantal in plastic verpakte plakken op die achter een schot in de auto verborgen lagen. Uit het vervolgonderzoek bleek het vermoedelijk te gaan om cocaïne. In totaal werden uit de auto dertig pakketten gehaald met een totaalgewicht van ongeveer 15 kilo. Afhankelijk van kwaliteit en zuiverheid zou de partij een straatwaarde kunnen hebben van acht ton.

Reacties
Reactie: (Peter)
28-9-2008, 10:57
Wat dachten jullie van meer geld uit Den Haag zodat er meer (zoals al 20 jaar wordt beloofd, ogeacht welk kabinet) op straat kan om ALLE criminaliteit aan te pakken ? Grappig, in Amsterdam klaagt men net andersom. Dat alleen de grote criminelen gepakt worden en dat fiestendiefstal al als een behorend vervelend bijprodukt van onze samenleving wordt ervaren.
Tja goed doet men het nooit. Maar klaag daar waar je klagen moet. Tegenwoordig is de politiek in Den Haag ook per mail makkelijk te bereiken. Stuur een mail naar Binnenlandse Zaken in plaats van hier nietszeggende feiten en wat aannames neer te gooien. Of stem op Geert Wilders als jullie het dan toch over aanpak van criminelen hebben. Dat is namelijk zo’n beetje zijn enige speerpunt in de politiek. Zo en nu lekker genieten van een mooie dag.

Reactie: (burial)
26-9-2008, 11:52
Tipgever heeft zeker nsb bloed in de aderen.

Reactie: (Deborah)
26-9-2008, 09:58
Ik denk dat er meer tijd wordt gestoken in fietsendieven dan dat de echte grote criminelen hier worden aangepakt! Er lopen er zeker een paar rond die veel activiteiten op hun kerfstok hebben, maar waarom die niet in de gaten gehouden worden, joost mag het weten? Misschien zijn er te weinig onderzoek en swatteams beschikbaar, of is er angst binnen het korps voor eigen veiligheid!

Reactie: (xxx)
26-9-2008, 01:55
Vreemd dat er geen reacties zijn op dit bericht. Wellicht zijn dit soort berichten "normaal" geworden in de oren en ogen van de bewoners in West-Friesland.........cq Hoorn en omstreken. Aanpakken die drugscrimminelen ! Goed werk van de tipgever, maar waar blijft het adequate (preventie)beleid en gedrag van politie en justitie en de gezamenlijke gemeentes in West-Friesland ?