15-jarige jongen rijdt met geleende auto tegen vrouw en auto

ingevoerd op 10-10-2008

Donderdagavond rond 22.40 uur vond er een aanrijding plaats bij parkeervakken op de Houtzaagmolen in Hoorn. Een, naar later bleek, slechts 15-jarige jongen uit Hoorn reed bij het wegrijden vanuit een parkeervak tegen de geparkeerde auto van een 44-jarige vrouw uit Hoorn op. De vrouw was zojuist ingeparkeerd en zat nog in haar auto. Ze stapte snel uit en ging voor de auto staan die haar voertuig  had aangereden omdat het er op leek dat deze door wilde rijden.

De jonge bestuurder stapte uit, zei dat de schade wel meeviel en wilde wegrijden. De vrouw verhinderde dat door voor de auto te gaan staan maar werd aangetikt door de auto. Ze kwam hierdoor terecht op de motorkap en greep de ruitenwisser van de auto. Deze brak af en de 15-jarige bestuurder reed weg. Hij liet even verderop de auto achter en verdween.

De politie heeft inmiddels telefonisch contact met hem kunnen krijgen en hij zal zich nog melden voor het afleggen van een verklaring. Hij had de auto zonder toestemming van zijn ouders meegenomen en heeft geen rijbewijs. De vrouw liep, naast lichte schade aan haar auto, een blauwe teen en schaafwonden op.

Reacties
Reactie: (barriton)
12-10-2008, 08:41
IQ van 1 die mafketel en zal wel geen fiets in evenwicht kunnen houden want die heeft maar 2 wielen.

Reactie: (Debbie)
11-10-2008, 19:09
Oke Zifter of Drifter... stoere jongen hoor... effe een auto lenen? Voortaan eerst een cursus, want voor je het weet rijdt je iemand aan die je een paar klappen geeft, of die je dierbaar is...

Reactie: (Zifter(15jr))
11-10-2008, 16:52
Niet zo eigenwijs,mensen.
Ik heb die Benz gewoon effe van me vader geleend.
"Jatten",of "stelen",is hier echt niet aan de orde.
Dat is ,als ik dat Fordje van jullie pak.
Maar in zulke dingen rijdt ik niet.
(even een spelfout,want anders geloven jullie me niet)
Morgenavond,na die G7-top,kom ik met mijn verklaring,dus nog even geduld.

Reactie: (jess)
11-10-2008, 14:50
Lijkt me inderdaad gestolen en niet geleend.. en het lijkt mij overbodig te zeggen dat de 15 jarige jongen geen rijbewijs had. Ik hoop dat hij wel straf krijgt en er niet met een berisping vanaf komt.

Reactie: (Debbie)
10-10-2008, 23:14
Geleende auto???? Gejat lijkt me waarschijnlijker want wie laat hem dan zijn auot lenen?? raar verhaal...