Hoorn krijgt een heuse Apple-store

ingevoerd op 17-10-2008

Het bedrijf Impact Retail gaat de Apple Premium Resellers-winkels openen onder de formule I For You. De eerste winkels gaan op korte termijn open in Leidschendam en Hoorn. Op 15 november gaat de eerste winkel open in Hoorn.

De formule wordt ondergebracht bij Impact House of Brands. Sinds mei van dit jaar is de retailer naarstig op zoek naar toplocaties voor twintig vestigingen waar de Apple-producten exclusief worden verkocht. Nederland telt op dit moment 28 Apple Premium Resellers, die eigendom zijn van verschillende bedrijven. Nederland heeft nog geen officiële Apple Store van de fabrikant zelf. Deze gaan slechts mondjesmaat open in Europa.

Het is de bedoeling het complete assortiment van Apple in de verkoop te nemen, terwijl het personeel speciale cursussen krijgt. Onder meer door de iPod is Apple één van de hipste merken op het gebied van computers en gadgets.

Impact Retail exploiteert behalve I For You ook de elektronicaformules It’s, PrijsTopper en de webshops Modern.nl en Best5.nl. Het bedrijf is jaarlijks goed voor ruim 400 miljoen euro aan consumentenomzet. Met de keuze voor I For You kiest het bedrijf niet voor shop-in-shops in bestaande winkels van It’s en Prijstopper. Bij de Apple-stores kunnen zowel professionals als consumenten terecht.

Bron: elsevierretail.nl

Reacties
Reactie: (Rolf)
19-10-2008, 20:28
Noem die 4 eens....ik ken alleen Topics Fashion en die winkel op het kleine noord....en sowieso verkopen die oude producten van J&J

En dit is niet een regio voor hugo boss en Armani lijkt mij....Daarom vind je die winkels hier niet.

Reactie: (johan)
18-10-2008, 23:29
ej rolf
er zijn in hoorn 4 winkels waar je jack en jones kan kopen. wat dacht je van winkels met de mooie merken zoals armani en hugo boss?

Reactie: (redactie)
18-10-2008, 20:52
Kijk ook eens op:
http://hm-in-hoorn.hyves.nl/

Daar lees je dit:

Hoorn is echt een mooie stad hoor, maar er mist iets, een winkel, die MOETEN wij gewoon hebben!! juist, EEN H&M!!
kan niet anders!! als we ongeveer 1000 leden hebben gaan we een mail schrijven naar de H&M!! wie doet er mee?!

Reactie: (NouNou)
18-10-2008, 20:44
Wordt het niet eens tijd om eerst eens als die mobiele telefoon dealers weg te halen... en leukere en interessantere winkels neer te zetten.

Zet eens een H&M neer ofzo..... voor mannen/vrouwen en kids!!!!!


Reactie: (AuAuAu)
17-10-2008, 18:47
Wat een verschrikkelijke tekst.Gauw een borrel...

Reactie: (cerie)
17-10-2008, 17:58
wat dacht eens eerst een bioscoop zal ook wel weer tof zijn .

Reactie: (Rolf)
17-10-2008, 17:49
Weer een flut winkel.....

Er moeten eens meer kleding winkels komen voor mannen. Denk aan een Sting, Jack and Jones..... Hoorn is absuluut geen winkel stad meer.