Wie wordt 50.000-e bezoeker Playmobil?

Laatste kans voor Playmobil-expositie

Het Museum van de Twintigste Eeuw te Hoorn heeft nog enkele weken de tentoonstelling „De wereld van PLAYMOBIL“ in huis. De expositie is verlengd tot en met 14 december 2008 en daarna ook niet meer in Nederland te zien. Daarom is het nu de laatste kans om er te kijken. Binnenkort wordt de 50.000-e bezoeker van de succesvolle expositie verwacht. Net zoals de 20.000-e bezoeker zal ook de 50.000-e bezoeker een verrassing te wachten staan.

Op  de tentoonstelling is veel te zien en te doen. Op vijf speeltafels kunnen kinderen met verschillende thema’s spelen. Diorama’s vormen het hoogtepunt van de tentoonstelling. Onderwerpen als het ridder-, western- en het stadsleven-thema komen aan bod. Ook is er een filmzaal met Playmobil-films.

Playmobil-Shop
In het weekend kan het erg druk zijn. Dus wees verstandig en probeer van dinsdag t/m vrijdag langs te komen. In het museum is ook nog even een PLAYMOBIL-shop gehuisvest. Daar is veel van het populaire speelgoedmerk te koop tegen zeer scherpe prijzen. Maar op=op…

Museum tijdens Kerstvakantie gesloten
Na 14 december gaat het museum dicht om de expositie op te ruimen en klein onderhoud aan het museum te plegen. Tijdens de Kerstvakantie is het museum dus gesloten. Op 16 januari 2009 opent het museum weer met een nieuwe tentoonstelling.