Regionaal orkest Muziekschool Boedijn zoekt muzikanten

ingevoerd op 6-12-2008

Voor het achtste achtereenvolgende jaar organiseert Muziekschool Gerard Boedijn een orkestproject voor gevorderde muzikanten uit de regio West-Friesland die graag eens in een groot symfonieorkest willen spelen. De orkestrepetities worden vanaf 8 januari wekelijks op vrijdag gehouden in het hoofdgebouw van de muziekschool aan de Noorderstraat in Hoorn (op loopafstand van het NS-station).

Het orkest speelt onder de enthousiaste leiding van de ervaren dirigent Bert Ridder. Het slotconcert van dit project is op vrijdag 12 februari om 20.00 uur in de Hoornse Oosterkerk. Op het programma staan: ’Lord of The Rings’ van Howard, ’Finlandia’ van Sibelius, Bach’s Lunch van Bach (bew. Seidenberg), Ouverture ’Titus’ van Mozart, Marsen van Kagel en ’Paradiso’ van Smith.

Leerlingen van muziekscholen in West-Friesland, van privé-docenten of leden van muziekverenigingen, die langer dan vier jaar een instrument bespelen worden uitgenodigd zich vóór 19 december aan te melden.
Nadere informatie vindt u ook op: www.muziekschoolboedijn.nl
Aanmeldingen bij de balie van Muziekschool Gerard Boedijn, Noorderstraat 3 te Hoorn (tel: 0229-238189, fax 0229-239313 of E-mail info@muziekschoolboedijn.nl), onder vermelding van Naam, Adres, Telefoonnummer, Instrument en Speelervaring. Deelname is gratis