Westfriese families blij met Playmobil

ingevoerd op 6-12-2008

Drie Westfriese families werden zaterdagmiddag verrast met mooie Playmobil-prijzen in het Museum van de Twintigste Eeuw. Zij waren als winnaars gekozen bij een fotowedstrijd op de TV-zender RTV West-Friesland. De kinderen van de 3 gezinnen mochten hun favoriete Playmobil-doos uitzoeken.
 
De afgelopen weken hadden veel inwoners van West-Friesland hun mooiste Playmobil-foto in het museum geschoten en ingestuurd. Drie gezinnen werden op 6 december ontvangen door Rob van Leeuwen van RTV West-Friesland en Hans Stuijfbergen van het Hoornse museum: De families Neij uit Medemblik, Schaap uit De Goorn en Neefjes uit Hoogkarspel.

Tot verrassing van de kinderen mochten ze een doos uitkiezen in de Playmobil-Shop van het museum die samen met de expositie nog tot en met zondag 14 december 2008 te bezoeken is. Uiteraard gingen de kinderen niet voor de kleinste doosjes en konden ze de prijzen amper tillen. Voor het museum showden ze trots hun aanwinsten.

Een dezer dagen verwacht het Museum de 50.000-e bezoeker voor de succesvolle tentoonstelling. Die wordt ook in het zonnetje gezet.

Reacties
Reactie: (Sebastiaan)
11-12-2008, 14:54
Het is een fantastische expositie.
Ik ga zeker nog een keer kijken...

Ik miste wel enkele zaken (die ik zelf ook thuis heb):
- Playmobil COLOR;
- Het Playmobil kwartetspel...

Sebastiaan.

Reactie: (Eugene Reet)
7-12-2008, 15:27
Nederland kan trots zijn op dit museum,en op de heer Stuijfbergen.
Zo is Hoorn ook eens positief in het nieuws.
Chapeau!
























































(zo goed?)