Super Koopzondag in Hoorn

ingevoerd op 23-3-2004

Tijdens de officiële koopzondag van 4 april wordt er in de Hoornse binnenstad een groots evenement georganiseerd.
Tussen 12.00 en 17.00 uur is op het beroemde Hoornse marktrondje een grote en zeer gevarieerde markt gesitueerd.
Al sinds enkele jaren worden deze Super Koopzondagen in het voor- en het najaar georganiseerd. Deze evenementen worden zeer druk bezocht en vrijwel alle winkels openen op deze zondagen ook hun deuren. Een uitgelezen moment dus om lekker ontspannen een dagje te winkelen.



Markt

Naast de winkels is er uiteraard ook een grote en gezellige markt. Op het Kleine Noord staat een Antiek-, Curiosa- en Verzamelmarkt en ook vindt u hier kramen met tweedehands en antiquarische boeken. Op de Gedempte Turfhaven, het Breed, het Grote Noord en de Gouw is een grote commerciële warenmarkt gesitueerd, hier kunt u terecht voor de meest uiteenlopende braderiekoopjes. De Nieuwstraat is het toneel van een creatief- en hobbymarkt met veel voorjaarsdecoraties. Kortom, een uitzonderlijk gevarieerde markt die meer dan een bezoek waard is.

Parkeren geen probleem in Hoorn

De beste plekken om te parkeren zijn het Transferium, het Pelmolenpad, het RAC-gebied (Johan Messchaertstraat) en de Nieuwe Wal. Op deze locaties kunt u tijdens de koopzondagen gratis parkeren. Voor de overige parkeerplaatsen in de stad gelden de gangbare regels.
Zondag 4 april belooft dus weer een uitermate gezellige dag te worden in Hartje Hoorn!