Zaterdag Kinderoptocht in Zwaag

ingevoerd op 20-2-2009

ZWAAG - Naast de grote carnavalsoptocht op zondag wordt in Zwaag op zaterdag ook een kinderoptocht gehouden. De kinderoptocht wordt gehouden op zaterdag 21 februari 2009. De start is om 13.00 uur vanaf sportpark ’t Krijt (sv Westfriezen). Klik hier voor de optochtroute.

Deelname aan deze optocht is uitsluitend voor kinderen uit Zwaag. Inschrijven is alleen mogelijk op deze site onder formulieren. Voor de onderbouw is er ook een kleurwedstrijd. Deze kleurplaat kunt u downloaden.

Na de optocht wordt er door Het Masker een feestmiddag georganiseerd voor alle kinderen. Deze feestmiddag is alleen bestemd voor deelnemers van de kinderoptocht.
Voor de kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) is er een speciaal kinderprogramma in De Plataan. Dit programma begint om 14.00 uur en eindigt om 15.15 uur.

Voor de kinderen van de bovenbouw (groep 5 t/m 8) is er een vette feestmiddag in de Witte Valk (Leuttempel), met als slot de spectaculaire prijsuitreiking van de optocht. Dit programma begint om 14.15 uur en eindigt om 16.00 uur.
 
meer info op: