Inspraakbijeenkomst locatie oude schouwburg

ingevoerd op 25-8-2004


Op woensdagavond 1 september om 20.00 uur vindt in de nieuwe Schouwburg het Park, Westerdijk 4, een inspraakbijeenkomst plaats over de herontwikkeling van de locatie van de voormalige schouwburg aan de Westerdijk 49. De oude schouwburg wordt gesloopt. Tijdens de bijeenkomst presenteert de gemeente het plan voor de stedenbouwkundige invulling van deze plek. De leiding van de avond is in handen van wethouder mr. F.H. Hansen.

Het plan gaat uit van een woongebouw met ongeveer 35 appartementen en een parkeergarage met een capaciteit van 160 plaatsen. Dit zogeheten Stedenbouwkundig Programma van Eisen geeft de contouren aan voor een concreet bouwplan, dat op termijn wordt uitgewerkt. Tijdens de bijeenkomst komt ook de verdere planologische procedure aan bod.
REACTIES
Het Stedenbouwkundig Programma van Eisen is in te zien bij het loket Bouwen, Wonen en Ondernemen en de afdeling Communicatie in het stadhuis, Nieuwe Steen 1. Van 2 tot en met 29 september 2004 ligt het Stedenbouwkundig Programma van Eisen formeel ter inzage in het kader van de inspraakprocedure. Gedurende deze periode kunt u schriftelijke inspraakreacties over het project kenbaar maken aan burgemeester en wethouders, postbus 603, 1620 AR Hoorn.