Meer dan 700 kaarten voor concert Frans Bauer!

Kaartverkoop Park start zondag

Zondag 29 augustus start om 12.00 uur de losse kaartverkoop van de voorstellingen die komend seizoen in het Park te zien zijn. Voor iedere voorstelling zijn minimaal 100 kaarten beschikbaar, voor Youp van ’ t Hek zijn dit er zelfs 900! Ook de voorstellingen die nog niet in abonnement beschikbaar waren, zullen deze dag in de verkoop gaan. U kunt per persoon maximaal 4 kaarten per voorstelling kopen. De kassa is die dag niet per telefoon of mail te bereiken. Vanaf maandag 30 augustus, 13.00 uur, kunt u ook telefonisch (0229-291000) of via de site (www.hetpark.nl) kaarten bestellen.

Exclusief voor de losse verkoop zullen er complete zalen in de verkoop gaan voor het concert van Frans Bauer op 31 januari en de twee voorstellingen die Kabouter Plop op 7 november geeft. Daarnaast zullen voor de voorstellingen van Youp van ’t Hek in totaal nog 900 kaarten in de verkoop gaan. Naast deze drie toppers wordt het seizoen gestart met de eerste voorstellingen van de theatertour van de nieuwe Joop van den Ende musical Crazy for You en zal in oktober, na jaren van afwezigheid in het theater, André van Duin zijn Jubileumtour starten in Hoorn. Maar natuurlijk is er nog veel meer te zien. Verspreid over de Hamlet- en de Othellozaal zijn er meer dan 290 voorstellingen in alle genres, van cabaret tot dans en van theaterconcert tot toneel. Een compleet overzicht van het aanbod is te vinden op www.hetpark.nl





OVERIG NIEUWS


Het wachten wordt aangenamer met muziek

Zoals ieder jaar zal het ook nu weer druk worden bij de start van de losse kaartverkoop. Dus om het lange wachten wat aangenamer te maken wordt er opgetreden op het podium op het plein voor de schouwburg. Traditiegetrouw geeft het Hoorns Harmonie Orkest het startsein van de verkoop. Daarnaast zal Holland Symfonia een voorproefje geven op de concerten die het dit seizoen in het Park geeft. Het trio La Luna zorgt voor meer vermaak, terwijl M.B. Ice op bijzondere wijze de kinderen voorziet van een lekker ijsje!





Midzomernachtsdroom doet gezellig mee

Wanneer u uw kaarten heeft kunnen bemachtigen kunt u dit even vieren in restaurant-brasserie Midzomernachtsdroom. Daar kunt u terecht voor een drankje, koffie met gebak of een heerlijke lunch met uitzicht op het Hoornsche Hop. Op deze speciale dag wordt er koffie en thee geschonken voor slechts € 1,-. Bij goed weer zal de chef-kok van het restaurant zorgen voor live cooking met lekkere hapjes van de barbecue.




’s Avonds gratis openluchtfilm op voorplein Park

Vanaf 21.00 uur begint op het plein voor het Park de film Spiderman II. Deze film is gratis toegankelijk. U dient wel uw eigen stoel of plaid mee te nemen. Midzomernachtsdroom is open voor een hapje of drankje.




Reacties
Reactie: (musicus)
3-9-2004, 08:53
Dat Frans Bauer zò populair is geeft aan dat de gemiddelde mens de weg op muziekgebied nog steeds niet heeft gevonden.