Gerechtsdeurwaarder steunt ‘thuis’ voor mensen in laatste levenfase

ingevoerd op 15-9-2004


Snijder Gerechtsdeurwaarders GGN heeft onlangs haar nieuwe vestiging in Hoorn geopend met een luidruchtige, officiële openingsreceptie. Alle genodigden werden vriendelijk verzocht, mochten zij een cadeau willen schenken, een donatie te doen aan de Stichting Hospice Dignitas Hoorn.

Snijder wil al haar relaties hartelijk bedanken voor hun donatie ter gelegenheid van de officiële opening van haar nieuwe vestiging in Hoorn. Veel genodigden hebben gezamenlijk gehoor gegeven aan het verzoek van Snijder om een donatie te doen voor de Stichting Hospice Dignitas.

Totaal hebben de relaties van Snijder gezorgd voor een bedrag van € 2.500,-. Een bedrag dat de Stichting Hospice Dignitas Hoorn natuurlijk goed kan gebruiken, daar zij voor een groot deel afhankelijk zijn van financiële steun door derden. Met deze donatie kunnen zij ernstig zieke mensen een ‘thuis’ geven, waar zij afscheid kunnen nemen temidden van vrienden en familie in een huislijke, gastvrije omgeving, met de bijbehorende geestelijke en lichamelijke zorg. Het hospice heeft aangegeven het geld te zullen gebruiken voor de inrichting van de tuin achter het hospice.