Hoorngids steeds populairder

5000 bezoekers per maand

De internetsite www.Hoorngids.nl wordt steeds populairder. De laatste maanden wordt de Hoornse site zo’n 5000 maal per maand geraadpleegd. Hiermee is www.Hoorngids.nl de populairste Hoornse nieuws-site. Ook de site www.rondjehoorn.nl, waar Hoorngids sinds enige tijd mee samenwerkt, wordt steeds beter bekeken. Rondjehoorn.nl biedt de gebruikers behalve lokaal nieuws ook andere functies. Zo kan er binnen verschillende rubrieken gezocht worden, is er een aparte sportafdeling en bedrijvenrubriek, en zijn alle Hoornse bedrijven, instellingen, verenigingen en stichtingen opgenomen.

Zowel www.Hoorngids.nl en www.Rondjehoorn.nl plaatsen persberichten die door instellingen en bedrijven per mail worden aangeleverd. Dagelijks worden er nieuwsberichten toegevoegd waarbij bronnen als gemeente, provincie en politie worden gebruikt.

Reacties
Reactie: (Rockindaddy)
28-10-2004, 11:11
Yes...goed teken aan de wand dat deze site steeds vaker bezocht wordt,lijkt mij een prima compliment naar de redactie toe....en voor mij ook fijn zodat ik dan niets steeds berichtjes met commentaar naar het NHD hoef te sturen maar gewoon lekker alles binnen de grenzen van onze (toch wel fijne) stad kan houden

keep up the good work


Reactie: (redactie@Hoorngids.nl)
27-10-2004, 13:24
Zoals u merkt verwijderen wij racistische uitingen zo spoedig mogelijk. Als redactie worden wij graag getipt als u meent dat onze reactie-mogelijkheid wordt misbruikt!

Reactie: (Jeroen)
27-10-2004, 12:42
Ik ben ook een regelmatig bezoeker maar die mafkezen (of mafkees) met ultrarechtse praatjes mogen wel eens gebanned worden.
Wellicht voor de webmaster nuttig om te lezen:
http://www.meldpunt.nl/index.php3?link=wvs137