SUPER KOOPZONDAG HOORN

ingevoerd op 14-12-2004

Tijdens de officiële koopzondag van 19 december wordt er in de Hoornse binnenstad een groots evenement georganiseerd. Tussen 12.00 en 17.00 uur is op het beroemde Hoornse marktrondje een grote en zeer gevarieerde markt gesitueerd.



Gezellig winkelen
Al sinds vier jaar worden deze Super Koopzondagen in het voor- en najaar georganiseerd. Deze evenementen worden zeer druk bezocht en vrijwel alle winkels openen op deze zondagen ook hun deuren. Een uitgelezen moment dus om lekker ontspannen een dagje te winkelen.



Gevarieerde markt
Naast de winkels, die open zijn, is er uiteraard ook een grote en gezellige markt. Op het Kleine Noord, Gedempte Turfhaven, het Breed, het Grote Noord en de Gouw is deze geplaatst en daar kunt u terecht voor de meest uiteenlopende braderiekoopjes. U treft echter niet alleen handelaren in ambulante handel, maar ook creatieve hobbyisten en mensen met antiek en curiosa zijn vertegenwoordigd.



Kortom, een uitzonderlijk gevarieerde markt die meer dan een bezoek waard is zo vlak voor het Kerstfeest.



Parkeren
De beste plekken om te parkeren zijn het Transferium, het Pelmolenpad, het RAC-gebied (Johan Messchaertstraat) en de Nieuwe Wal. Op deze locaties kunt u tijdens de koopzondagen gratis parkeren. Voor de overige parkeerplaatsen in de stad gelden de gangbare regels.