Vrouw met rollator van tas beroofd

ingevoerd op 23-1-2005

Zaterdagmiddag, omstreeks 17.50 uur werd een 83-jarige vrouw uit Zwaag van haar tas beroofd. Dit gebeurde op de Klagerstuin. Het slachtoffer liep daar met haar rollator toen zij werd aangesproken door twee Noord-Afrikaanse jongens. Zij vroegen de weg aan de vrouw. Toen zij zei dat ze de jongens niet kon helpen greep één hen de tas uit rollator waarna het ‘heldenduo’ de kuierlatten nam en verdween  in de richting van de Korenbloem.

Reacties
Reactie: (kees)
27-1-2005, 12:16
Het heeft trouwens ook niets met discriminatie te maken (de reactie die er stonden) want het zijn simpelweg feiten. Als mij zou opvallen dat er meer Nederlanders dan allochtonen misdrijven begaan dan had ik hier zoiets geschreven als dat de Nederlanders een voorbeeld zouden moeten nemen aan de allochtonen.

Reactie: (Kees)
27-1-2005, 12:11
Ieder weldenkend mens wil toch niet z’n e-mail adres open en bloot aanbieden aan spammers?!
Bovendien is het voordeel van anonieme reacties dat men ECHT zegt wat hij vind, en dat het dus ergens over gaat. Als er een domme vloekpartij zou worden geplaatst dan kun je toch alleen dat soort teksten verwijderen?
(Het zou in dit geval ook betutteling van de redactie kunnen zijn.)


Reactie: (Anoniem)
27-1-2005, 07:37
Daar kan ik wel vrede mee hebben met dit antwoord,ware het niet dat als ik commentaar geef en mijn mailadres vermeld ik binnen de kortste keren een volle mailbox heb met allerhande rotzooi opgestuurd door "mensen"die het niet eens zijn met de mening van een ander en daar pas ik voor,de beste collumnisten hebben een nickname en blijven daardoor anoniem zodat zij niet bang hoeven te zijn voor mensen met een andere mening of met losse handjes die ze dan wel even om willen leggen of allerhande privégegevens op straat gooien..

Reactie: (redactie)
26-1-2005, 21:27
Anonieme berichten met fake-emailadressen worden verwijderd.

Reactie: (vergeten)
26-1-2005, 09:50
Waarom maakt u in het geplaatste bericht dan melding van het feit dat het om NoordAfrikaanse jongens gaat terwijl u reacties die doorborduren op dat gegeven wel verwijdert...dat valt mijns inziens onder de noemer stemmingmakerij.

U als redactie mag dat wel?

Reactie: (vergeten)
26-1-2005, 09:47
Wat nu redactie?
gaan we berichten verwijderen omdat er een waarheid in staat die u niet aanstaat..?

Dat valt volgens mij onder de noemer censuur.
Is dat uw mening over de persvrijheid of anders de vrijheid van meningsuiting?