Daders inbraak ontkomen

ingevoerd op 11-8-2005

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een woning aan de Grote Oost. Surveillerende agenten hoorden glasgerinkel en zagen een jongen op een bromfiets bij het pand staan. Een tweede verdachte kwam via een gat in een raam uit de woning en stapte achter op de bromfiets waarna het tweetal er van door ging in de richting van de Kleine Oost. Na een achtervolging raakten de agenten de verdachten kwijt in de omgeving van ’t Jeudje.
Kort na dit voorval werd een inbraak gemeld in een woning in de Appelsteeg. Ook daar werd een raam vernield om binnen te komen. Van deze inbraken is niet bekend of en zo ja wat er is weggenomen.
Tot slot werd in diezelfde nacht wederom door het vernielen van een raam ingebroken in een woning aan de Plevier. Hier werd een flatscreen monitor weggenomen. Door het ingooien van het raam werden vernielingen gepleegd aan het interieur van de woning en de naast het huis geparkeerde auto.
Ondanks het feit dat tijdens deze inbraken dezelfde werkwijze werd gehanteerd is op dit moment niet bekend of ze zijn gepleegd door dezelfde daders.