Nieuwssite Hoorngids brengt nu ook Nieuwsbrief

ingevoerd op 19-11-2009

HOORN - De Hoornse nieuwssite www.HoornGids.nl heeft een restyling ondergaan en ook zijn de functies uitgebreid. Er zijn meer mogelijkheden zoals videobeelden en een nieuwsbrief. In het archief van de populaire site staan inmiddels zo’n 5000 berichten over Hoorn, Zwaag en Blokker.

Hoorngids is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de best bekeken nieuwssite van Hoorn en omstreken. De mogelijkheid om te reageren op berichten is erg populair, maar ook sites als Google News en diverse andere media gebruiken de Hoornse site als bron. Door steeds te blijven werken aan de inhoud, techniek en vormgeving heeft de site inmiddels veel bezoekers. Ook scoort de site goed bij zoekmachines.

U kunt nu ook automatisch van al het Hoornse nieuws op de hoogte blijven door u aan te melden voor een dagelijkse of desgewenst een wekelijkse Nieuwsbrief. Aan- en afmelden kan makkelijk via de site.

Tips, suggesties, informatie en persberichten blijven welkom op redactie@hoorngids.nl. Hoorngids blijft een site voor alle Horenaars en Horinezen en allen die Hoorn, Zwaag en Blokker willen volgen.