Groot Russisch Staatscircus in Hoorn

ingevoerd op 25-10-2005

Dit najaar doet het Groot Russisch Staatscircus tijdens haar tournee door Europa maar liefst VIJF Nederlandse steden aan. Tijdens de tour “And Friends” worden de steden Assen, Emmen, Hoorn, Amstelveen en Etten-Leur vijf dagen lang overdonderd door de meest spectaculaire en verbazingwekkende circusacts die je maar kunt bedenken. Dit staat garant voor topspanning! Van 26 tot en met 30 oktober staat de circustent in Hoorn.

Afgelopen jaar stond “And Friends” in het teken van het Duits-Russische culturele jaar. Binnen dit project was het Groot-Russisch Staatscircus – met 120 medewerkers – de belangrijkste vertegenwoordiger van de Russische Federatie. Meer dan 650.000 bezoekers genoten al van de show “And Friends”.

Een greep uit deze successhow van tweeënhalfuur:
Huiveringwekkende motorstunts in The Globe of Death, een zinderend trapezenummer van de sexy Spiderwoman, dolkomische taferelen met Indische olifanten, zeven daverende Osetische ruiteracrobaten die onmogelijke stunts uithalen op hun volbloed en natuurlijk twee hilarische clowns, die zullen zorgen voor ware lachorkanen.