En de grote winkel van Action komt in .....

21-1-2010

HOORN - En de grote nieuwe winkel van Action komt in ..... Nee, niet in Hoorn. Ook geen Action XL in Medemblik. De nieuwe Action met een oppervlakte van 1000 m2 komt in ... Zwaagdijk-Oost.

Het Dagblad voor West-Friesland meldt dat de nieuwste Action op het terrein van Mammoet Woongigant in Zwaagdijk komt: ’Waar het grootwinkelbedrijf al jaren vruchteloze gesprekken voert met de gemeenten Hoorn en Medemblik over de vestiging van een forse Action, lijkt deze binnen een half jaar in Zwaagdijk-Oost te kunnen komen.
Voor het forse pand van Mammoet, dat sinds 2000 op een perceel van 20.000 m2 aan de Zwaagdijk is gevestigd wordt een tweede pand in dezelfde - landelijke - stijl gebouwd. De benedenverdieping van 1000 m2 is bedoeld voor Action, die het pand huurt van Mammoet. Ook worden minstens 150 parkeerplaatsen extra aangelegd.’

In de Hoornse binnenstad zijn geen grote winkelpanden beschikbaar en er mogen van Hoorn ook geen panden samengevoegd worden. En vestiging op bijvoorbeeld de Woonplaza aan de Dr. van Aalstweg mag ook niet.

Reacties
Reactie: (Cor Dol)
25-1-2010, 09:53
Wat mensen er allemaal vandaan halen is mij ook een raadsel. Maar als ik er kom, in welke vestiging dan ook, het is er altijd stervensdruk. Goedkoop is nog altijd een goede trekker. Ursem? Dát is pas rimboe, haha!

Reactie: (kees boots)
22-1-2010, 15:23
@cor niks geen hoornse hoogmoed ik ben maar een ursemmer maar wat bedoel je met groot inslaan bij de action tien wasbakken nachtlampjes of zo je kunt de action toch niet vergelijken met de lidl.

Reactie: (Cor Dol)
22-1-2010, 10:55
Ver in de rimboe? Komt hier de Hoornse hoogmoed om de hoek kijken? En gezien het parkeerprobleem bij Lidl komen is komen met de auto ook voor de kleinere beurs geen enkel probleem. Integendeel: groot inslaan is het devies!

Reactie: (kees boots)
22-1-2010, 08:02
Neem me niet kwalijk Action de winkel voor de minder bedeelde ver in de rimboe met 150 extra parkeerplaatsen.
Geef ze weinig kans een liter benzine krijg je tegenwoordig ook niet kado en wat voor mensen gaan er naar de Action mensen die weinig te makken hebben en deze mensen zijn meestal niet in het bezit van een auto.