Tweede Kamerlid VVD Fred Teeven op bezoek Hoornse horeca

13-2-2010

HOORN - Op zondag 14 februari a.s. zal het VVD Tweede Kamerlid Fred Teeven met de fractie van de VVD Hoorn meelopen tijdens haar wekelijkse rondgang langs de horeca in Hoorn.

De VVD is tegen het huidige beleid van de toegangstijden voor de Horeca van 24:00 uur. Tijdens rondgang langs de horeca, zal Fred Teeven worden geïnformeerd door de horeca en haar bezoekers over de invloed van deze maatregel op hun bedrijf en de consequenties voor de bezoekers.

De VVD fractie bezoekt wekelijks de horeca en deelt hierbij bierviltjes uit met de leus: toegang Horeca 24.00 uur nee! stem VVD.
Natuurlijk is de VVD van mening dat het alcoholmisbruik van jongeren hard aangepakt dient te worden. Maar dit dient volgens de VVD bij de bron aangepakt te worden en niet aan het einde van het traject: de horeca. De rol van ouders is essentieel bij het tegengaan van alcoholmisbruik bij jongeren.

Tijdens deze horecarondgang kan iedereen die daarin geïnteresseerd is Fred Teeven en de VVD-fractie aanspreken over allerlei verkiezingsonderwerpen waarin U geïnteresseerd bent.
Vanaf 21.00 uur zal de VVD fractie met Fred Teeven haar rondgang starten bij café J.P. Coen, aan de Veemarkt.

Reacties
Reactie: (Mark)
14-2-2010, 14:35
# NN precies! Zo gaat het iedere 4 jaar de landelijke partijen halen een "topstuk", naar onze stad en die doen alsof ze enorm betrokken zijn met ons wel en wee.
Waar bemoeien ze zich mee? het gaat deze Haagese bluf echt niet om het belang van onze stad! Alleen partij eigen belang.
Daarom al stem ik op een lokale Hoornse politieke partij. Ik hoef die schijnheilgen uit Den Haag niet.
Oh ja en de echte grote mannen en vrouwen zul je in Hoorn niet zien hoor.
Zo werkt dat bij de VVD al jaren, alleen de mindere goden en godinnen worden naar onze stad gezonden. Voor Den Haag is Hoorn niet belangrijk genoeg.

Reactie: (Nomen Nescio)
13-2-2010, 16:46
Kijk, en zó gaat de Haagse politiek zich wederom bemoeien met
plaatselijke verkiezingen en ’’trivialiteiten’’. Daar zullen lokale partijen niet blij mee zijn!