HOORN WIL ZUIPJEUGD IN TOOM HOUDEN

25-2-2010

HOORN - Met bovenstaande kop in hoofdletters verstuurde de Afdeling Communicatie van de TROS/AVRO voor het programma EENVANDAAG een persbericht naar de media. Weer een heerlijke Hoorn-promotie waar spreuken als ”Mooi Hoorn” en ”Hoorn moet je voelen” bij in het niet vallen. Misschien toch hoog tijd voor een CityMarketing-man die op alle fronten gaat voorkomen dat Hoorn met dit soort berichten beroemd wordt... Drank maakt immers meer kapot dan de inwoners van Hoorn willen.

Lees hier het persbericht waarmee Hoorn weer eens beroemd wordt:

Afdeling Communicatie TROS/AVRO
Hilversum, 25-02-2010
Televisie
EENVANDAAG
Uitzending vrijdag 26 februari
Nederland 1 - 18.15 uur
HOORN WIL ZUIPJEUGD IN TOOM HOUDEN
Voor het uitgaan even indrinken in een zuipkeet, thuis of op straat omdat drank in horeca zo duur is. Veel jongeren doen het en veel gemeenten proberen het aan te pakken. De gemeente Hoorn is al vanaf 2007 bezig om het probleem van indrinken aan te pakken via ouders, scholen en sportkantines. Begin van dit jaar werd het zogenaamd ’toegangstijdenbesluit’ ingevoerd. EENVANDAAG praat live vanuit Hoorn met voor- en tegenstanders van deze regel.
EENVANDAAG is ook te vinden op internet: www.eenvandaag.nl

Reacties
Reactie: (Bob)
26-2-2010, 12:36
Jaja,en op wiens uitnodiging zijn ze daar?De laatste stuiptrekking van de betutelaars om zo te proberen zieltjes te winnen voor de idiote sluitingstijdenwet die alleen mensen die ouder zijn dan 18 treffen.De -16 jarigen die zie je sowieso niet in de kroeg na 12en..

Reactie: (Rick)
26-2-2010, 10:58
Dat kunnen ze wel willen.......maar dat gaat ze toch niet lukken. Wanneer gaan ze dat nou eens inzien. Het probleem ligt echt bij de ouders/ opvoeding en winkels.

Reactie: (jan)
26-2-2010, 10:48
De huidige politiek elite gaat hierover struikelen, en nu de CU uit de regering is kan weer het eigen beleid gevolgd worden ipv de landelijke betutteling.

Reactie: (Sebastiaan)
25-2-2010, 22:35
Ik zal er zijn in café Santé. Trouwens ook nog ’s middags in Huis Verloren waar de Hoornse Ouderenraad een debat belegt. Want er zijn natuurlijk behalve de dronken jongeren ook nog de "vereenzaamde ouderen die te lang moeten wachten op de aanlevering van hun scootmobiel". En lijden onder de perikelen in de thuiszorg...

Reactie: (Nomen Nescio)
25-2-2010, 21:58
Nah, niet voor de redactie van Hoorngids @weeking, wél voor de redactie van 1Vandaag.
By the way:Zie ik je morgenavond om 18.00 uur in de kroeg?

Reactie: (Weeking)
25-2-2010, 21:11
redactie, dat hoeft vast niet met hoofdletters.