Zal Hoorn de laatste zijn?

4-3-2010

HOORN - Terwijl op Nederland 1 deze verkiezingsavond/nacht de landkaart van Nederland steeds witter wordt, is het doodstil op het Hoornse stadhuis. Met instemming van alle fractievoorzitters wordt de uitslag van de verkiezingen pas tijdens het ontbijt bekend gemaakt. Haalt Hoorn weer eens minder positief de landelijke pers door als laatste gemeente met de uitslagen naar buiten te komen?

Zelfs het melden van de opkomst is niet mogelijk: Het blijft doodstil in Hoorn. Bij de volgende verkiezingen misschien meer tellers inhuren? Inwoners en politici in Hoorn vinden een spannende verkiezingsavond toch leuker. Misschien een eerste klus voor de nieuwe volksvertegenwoordigers?

Reacties
Reactie: (martin mutter)
4-3-2010, 09:53
@ redactie, de bestuurders tot gisteren waren voor Hoorn slaapstad,
Ze moesten op tijd naar bed.

Reactie: (K-rel)
4-3-2010, 08:58
Wat is dat voor kinderlijk spelletje, denken de fractie voorzitters dat de verkiezingen en uitslagen van hun zijn en dan maar de uitslagen achterhouden tot iedereen naar zijn werk is ? Wat een achterlijk denk niveau, de kiezers hebben recht op de uitslag zodra deze bekend is !! de verkiezingen en de uitslagen zijn van de kiezers, maar dat kunnen de fractie voorzitters maling aan hebben,de toppunt van arrogantie en een goed moment om bij stil te staan hoe men straks verder rekening met de kiezers gaat houden.

Reactie: (Nico Danenberg)
4-3-2010, 03:24
Ze kunnen kan natuurlijk niet alle kroegen tot sluiten dwingen, en dan op de Nieuwe Steen de zoveelste illegale zuipkeet gaan uithangen.
Die valse schaamte kan ik me wel voorstellen.
Ze zouden daar best in de binnenstad een leuk inloopfeestje van kunnen maken.
Dicht bij de burgers.

Reactie: (Sebastiaan)
4-3-2010, 01:52
Zo’n verkiezingsontbijt lijkt mij toch een idee van een visieloze bureaucraat die vroeg naar bed wilde... Of was er een andere reden?

Reactie: (Rene)
4-3-2010, 00:18
Stemkantoor binnenstad meldde mij om 20.59 een opkomst van 53% daar.