Hoornse coalitie wil toegangsuur horeca slechts naar 01.00 uur

26-03-10 Namen nieuwe wethouders bekend

HOORN - De onderhandelingen tussen de beoogde coalitiepartijen VVD, VOCHoorn, Fractie Tonnaer, CDA en D66 zijn in de eindfase beland. Dat maakten zij vrijdagavond in een verklaring bekend. De beoogde nieuwe wethouders zijn: Ronald Louwman (VVD), Aart Ruppert (VOCHoorn), Roger Tonnaer (Fractie Tonnaer), Michiel Pijl (CDA), Peter Westenberg (D66). Voor het toegangsuur voor de horeca is duidelijk sprake van een compromis.

Toegangsuur Horeca
De partijen willen het toegangsuur van de horeca zo snel mogelijk veranderen van 24.00 uur naar 01.00 uur. Op 27 april dienen zij tijdens de eerste gemeenteraadsvergadering een motie in, met daarin een toelichting op dit plan. Daarmee denken de partijen recht te doen aan de verkiezingsuitslag en de verschillende standpunten die de partijen over deze kwestie hebben ingenomen. Het huidige toegangsuur van 24.00 uur blijft van kracht en wordt gehandhaafd totdat het nieuwe toegangsuur officieel in werking is getreden. De nieuwe coalitie kiest dus niet voor het oude toegangsuur van 02.00 uur. Gezien de verkiezingsuitslag hoopten velen in de stad dit wel, aangezien dit het belangrijkste thema bij de verkiezingen was.

Collegeprogramma
De komende weken leggen de vijf partijen de laatste hand aan het collegeprogramma. De planning is om het nieuwe college en het collegeprogramma in de tweede week van april te presenteren. Eerder maakten de coalitiepartijen al bekend dat elke partij een wethouder levert voor het college.

Reacties
Reactie: (Rob)
28-3-2010, 22:50
jammer dar er in Hoorn geen maffia is, net reportage op tv gezien hierover in Odessa, Ukraine. Die maken tenminste waar wat ze van te voren beloven.
Ik ben ondernemer in hoorn en ik WALG van de politici hier, volgens mi spelen ze met de stad een spelletje SimCity

Reactie: (REDACTIE)
28-3-2010, 16:24
Berichten die niet aan onze regels (zie Colofon) voldoen, worden verwijderd. Dus altijd een emailadres gebruiken. Dit is alleen voor controle. En berichten maar 1 keer plaatsen.

Reactie: (Sebastiaan)
27-3-2010, 22:58
Heel even dan: herlees dan nog maar eens het (principiële) standpunt van GroenLinks; EN ga terug naar de onderbouwing van de standpunten in december 2008 (inplaats van de commotie om de motie van Tonnaer in december 2009). En denk dan nog eens na over de betrouwbaarheid van politiek en het verschil tussen duurzame principes of populisme (de verkiezingsbeloften over toegangsdeuren in Hoorn of hoofddoekjes in Almere en Den Haag). Maar al met al interessante verwikkelingen zo in ons stadje...

Reactie: (Jeroen)
27-3-2010, 21:41
@Qwartje:
Ik ben die vogel die u denkt dat ik ben en natúúrlijk heb ik erover geschreven. Gelukkig maar, eigenlijk, dat u niet dezelfde persoon bent als P. Ennetje. Twee van die schrijvers met hetzelfde onderwerp en scherpe stijl maakt de pen alleen maar machtiger.

@K-rel:
Je had gelijk. We zijn nadien inderdaad belazerd.

Reactie: (K-rel)
27-3-2010, 20:18
Ik heb jullie voor de verkiezingen gewaarschuwd dat je de na de verkiezingen belazerd zal worden. Dat is nog nooit anders geweest.

Reactie: (Evelien)
27-3-2010, 19:26
Ik ben niet erg politiek aangelegd, maar als ik dit vooraf had geweten had ik nooit op de VVD gestemd. Dit was de ook de laatste keer.

Reactie: (martin mutter)
27-3-2010, 13:10
@ Mathijs, ik ben geen politicus.

Reactie: (Matthijs)
27-3-2010, 13:07
@Martin. Ik reken erop dat je volhardt ;-) En met die ventilator gaat de volkse onderbuik ook minder stankoverlast veroorzaken.

Reactie: (martin mutter)
27-3-2010, 12:59
@ Mathijs, als de storm dreigt over te waaien zetten we toch een grotere ventilator aan.

Reactie: (REDACTIE)
27-3-2010, 12:57
Berichten zonder (geldig) emailadres worden verwijderd.

Zie regels voor reacties in het COLOFON.

Reactie: (Matthijs)
27-3-2010, 12:53
Ja, dat krijg je ervan als je als populist het volk ophitst op een onbelangrijk onderwerp. Ik merk aan de reacties hier dat het volk zich begint te roeren. En terecht. Als je vanuit je onderbuik stront belooft, moet je niet met een wind komen...

Het gaat natuurlijk nergens over. @Joke wordt bijkans uitgescholden terwijl ze waarschijnlijk part noch deel aan het compromis heeft gehad. Maar @Joke heeft in de verkiezingsstrijd hier ook wel gedaan alsof dit punt voor haar net zo belangrijk was als ademen.

Ik vind het wel van een bepaald soort lef getuigen van VVD, Tonnaer en VOC Hoorn. Ongepaste lef; dat dan weer wel. Dank aan de horeca-lobby en de gewillige politici. Maar ik denk dat de storm wel zal overwaaien de komende weken. Maar wel wat blijvende schade zal aanrichten.

Reactie: (Willem de Smet)
27-3-2010, 12:43
Johan is heb geen enkel belang in de horeca, kom er als geheelonthouder nooit. Ben woedend omdat de kiezers in Hoorn zo schandelijk worden belazerd en onze rechtstaat door leugenaard wordt verkwanseld. Ik reageer hier verder niet meer: het is allemaal wel duidelijk.

Reactie: (willem de smet)
27-3-2010, 12:11
Juristen: wat is er mogelijk? Referendum? Als dit doorgaat stem ik 9 juni op Wilders. Uit protest tegen dit stelletje leugenaars

Reactie: (henk de vries)
27-3-2010, 11:39
We zijn als kiezers op een schandelijke manier belazerd. Gaan we de straat op tegen dit tuig?!

Reactie: (Bernard Rive)
27-3-2010, 11:17
@Martin. Ben niks vergeten. Tonnaer zelf alsmede rene van assendelft hebben gezegd dat fractie tonnaer zich bij 2 uur zou aansluiten indien vvd en voch daarvoor zouden kiezen.
@ nozem: als Van der Meij niks te zeggen heefty moet ze ook geen dingen beloven en zeker niet in de trend van: ik houd mijn woord. Bovendien werpt zij zich op als spreekbuis van de VOCH en mag je aldus verwachten dat zij wel degelijk iets in de melk te brokkelen heeft.

Reactie: (martin mutter)
27-3-2010, 11:06
@ Nozem, ben het met je eens. Denk dat de heren eerst eens goed onderzoek moeten doen hoe het nu is gegaan. En ik denk dat ze er verstandiger aan doen de lijsttrekkers aan te vallen dan de
individueele raadsleden. De lijsttrekkers hebben het laatste en zwaarste woord. En @ P.Oud Tonnaer verbaasd mij niet, dit heb ik hier al als waarschuwing ter bedde gebracht, maar dat is Bernhard rive effe vergeten.

Reactie: (Asher van den Anker)
27-3-2010, 09:59
Het is toch weer prachtig als je ’s morgens de krant open slaat. Daarom heb ik nou zo’n hekel aan de politiek. Ik noem dit gewoon verraad tegenover de stad Hoorn. Vanaf nu hoef ik dus ook nooit meer te stemmen!
En ik ben het met Bernard eens, waar blijft jou reactie nou Joke van der Meij? Jij was degene die hier op deze pagina’s vertelde dat de VOC Hoorn de boel niet zou verraden! 2 uur is 2 uur toch? Er zou geen andere deal tot stand komen dan 2 uur? Met de vuist op tafel voor de stad, weet je nog? Slap is het, echt waar! Tonnaer slap! En van de VVD had je dit natuurlijk kunnen verwachten met hun prachtige woorden, viltjes, discoavond op de Roode Steen, polonaise lopen met de hele binnenstad. Dan de grootste partij worden en natuurlijk de boel verraden zoals zij ook voor de 12 uur regel instemden!
Dames en Heren van de politiek Hoorn, gefeliciteerd met jullie overwinning op het domme naïeve volk!!!
Gek hè dat Nederland klaar is met de politiek.

Reactie: (Lucas)
27-3-2010, 09:42
De bedriegers bedrogen?

En dan het gezamenlijk CDA-VVD-beleid:
Cameratoezicht op toegangsdeuren horeca en langs de slooproutes van binnenstad naar de buitenwijken?

Over betutteling gesproken...

Reactie: (ruud van Vliet)
27-3-2010, 07:09
wat is dit een schande zeg!
nu weer met dit groepje jokkenbrokkers vier jaar uitzitten?ik trek nog liever aan een dood paard zeg! alle mensen waar ik vertrouwen heb gehad, blijken nu allemaal Cillia en Jack te heten.
En nu leuk het voorjaar in? nou ik dacht het niet! Oh wat een drama is dit! eerst lopen ze hier de deur plat met allerlei beloftes en nu blijkt dat het hele zooitje op het moment dat hun kont het pluche heeft geroken , van een belofte afstapt ...Weg, vertrouwen! Ik wens niet besodemieterd te worden! en met mij, een groot deel van de stemmers....

Reactie: (Qwartje)
27-3-2010, 04:08
@P. Oud

Serviel gequdt, personage @Oud. De fractie Tonnaer heeft bij monde R. Tonnaer bij herhaling onder gehoor van getuigen verklaard dat de 02.00 uur-klok wat zijn fractie betreft geen punt was. ‘No sweat.’ Het 01.00-uur standpunt was puur voor de electorale bühne.

Punt is, dat ergens in het kwartetspel voor vijf spelers het wethouderschap van Tonnaer ondergeschikt werd gesteld aan zijn elastische horeca-standpunt. En toen verraadde hij de kluit door een uur sluitingstijd in te leveren.

Daarnaast gaat de Story Ruppert (VOC Hoorn) spelen. Die wilde gisteravond hebben duidelijk gemaakt dat de 01.00 uur-klok nog helemààl niet geslagen heeft. Alles zou nog open zijn. Maar dat zei hij luidkeels in een café dat ook nog open was.

Dus dat zegt niks.



Reactie: (P. Oud)
27-3-2010, 00:55
De Fractie Tonnaer is de verkiezing ingegaan met een uiterste sluitingstijd van 01.00 uur. De klachten over kiezersbedrog zijn terecht waar het de VVD en VOCH betreft. De Fractie Tonnaer treft geen blaam. Die heeft zich wat het horecabeleid betreft keurig aan zijn verkiezingsbelofte gehouden.

Reactie: (Bernard Rive)
27-3-2010, 00:03
@ joke van der meij: "ik houd mij aan mijn woord..." waar ben je nu?

Reactie: (Bernard Rive)
26-3-2010, 23:22
PUUR KIEZERSBEDROG!!! Waarom compromis en voor wie? Voor het CDA wat afgstraft is bij de verkiezingen vanwege hun standpunt? Of toch Onno een beetje tegemoet komen? Ongelooflijk! VVD zou zelfs de sluitingstijden geheel vrij willen laten (zeiden ze..) Tja dat ze niet te vertouwen zijn heeft Van Hilten natuurlijk allang laten blijken gezien zijn leugens mbt het interview met Misset Horeca.Ook de VOCH geeft hier wederom een brevet van onvermogen af. Waren zij op 16 dec, 2008 al te laf om gelijk hun conclusies te trekken (1 voor de toegangsstop, 1 onthouding) hebben zij nu weer handig ingespeeld op de mening van de kiezers nl: stop de betutteling. Ja ja we zeggen nee en doen ja. BAH! Dit zootje moeten we nu vertrouwen?
Bovendien waar gaat het om? Het is nu wel duidelijk dat een toegangsstop van 12 uur echt niet werkt om het drinkgedrag van de jeugd te veranderen. Dit hebben ook VVD, VOCH, TONNAER, HB, SeniorenPartij voor de verkiezingen verkondigd. Denken zij dat 1 uur wel werkt? Is hier het middel niet het doel geworden?
Nogmaals compromis voor wie??? Dit schiet helemaal zijn oorspronkelijke doel voorbij! Binnenkort meer.

Reactie: (Qwartje)
26-3-2010, 23:16
@Jeroen

Wanner je de vogel bent die ik denk dat je bent, @Jeroen: roep als de sodemieter je blog weer tot leven. Wordt gelezen. Werkt.

Die P. Ennetje lees ik. Alter ego lijkt me een aanname. Qwartje, ergo sum.

Reactie: (Jeroen)
26-3-2010, 23:05
@Qwartje:

U lijkt me goed geïnformeerd. Ik kan me slechts baseren op wat ik lees: Hoorngids, twitter, herhaling van genoemde feiten in het Nhd. Met smart wacht ik dan ook tot uw alter ego P. Ennetje weer eens in de pen klimt en met meer inside information, vooral van die heerlijk scherpe, naar buiten komt. Bij uitstek een onderwerp voor u (zoals opnieuw gebleken op dit forum). Dank!

Reactie: (Qwartje)
26-3-2010, 22:36
@Matthijs

Zo. De eerste drie loodsvisjes zijn terug. Aan de echo’s van de beraadslagingen hebben ze het volgende ontleend.

Het zou, of all people, als eerste Roger Tonnaer (FT) zijn geweest die de harde eis van 02.00 uur losliet. Hij krabbelde terug naar de optie die hij al die tijd al koesterde: compromis van 01.00 uur. Daarna volgde Aart Ruppert (VOC Hoorn).

Toen zaten er, zou je zeggen, twee elftallen elkaar in spagaat aan te staren.

Wat natuurlijk iets anders lag. Er was sprake van een (nog) verborgen agendapunt. Tonnaer leverde niet zómaar een uurtje wisselgeld in. Iets of iemand had hem in de tang. Ook dat komt boven water.

Waar Tonnaer politiek bedreef, was de Draai van Ruppert meer een kwestie van karakter. Hij heeft de afgelopen jaren een tic gekregen van de regenteske opstelling van Black Jack van Es. Daar heeft hij een raar soort van bewondering voor opgebouwd. Een fuck you-houding bij wijze van uitwendig skelet. Met deze copycat gaan we nog lachen.

Inmiddels heeft het stevig gewaaid (9 Beaufort) binnen de gelederen van de VVD. Tot en met de beraadslaging van zaterdagmiddag 20 maart was er nog geen uitsluitsel over de wethouders-kandidatuur van liegpriester Wim van Tilten. Hij wilde zo graag, maar de regenten lagen dwars. Maandag 22 maart schoof opeens Ronald Louwman bij het beraad aan. Van Tilten was tijdens dat weekend kallt gestellt. Hij mag weer paddo’s gaan kweken; die zijn allergisch voor leugens.

Hedenmiddag bereikte Jan Kees Medik (VVD), Jos Renckens (FT) en Michiel Pijl (CDA) een onthikt Alarmfase Rood-mailtje van de onbeduidende CDA-er Johan van der Tuin. Of ze wel wisten dat er op Hoorngids.nl verdorie al een melding stond over het 01.00 uur-compromis! Terwijl er nog niet eens een persverklaring was uitgegaan! Van der Tuin eindigde zijn alert met de krachtige uitsmijter: ‘Ra, ra!’

Well done, brave Johan. Blijf scherp.





Reactie: (Truus)
26-3-2010, 22:21
De SP was voor 2.00 uur en moeten ze nu voor of tegen deze 1.00 uur stemmen?
Tegen is kans op 24.00 uur blijven en 2.00 uur is dus helaas wegens achterkamertjes overleg niet mogelijk.

Dus wie is de eerlijkste partij van de 6 die op de borden stonden?

Reactie: (Twitter)
26-3-2010, 22:15
dirkminnebo RT @matthijswolff: VVD, VOCH en Tonnaer hebben een probleem met hun Hoornse kiezers, dunkt mij...
about 1 hours ago via UberTwitter dirkminnebo @BobvanLeeuwen ja ik vind het wat vreemd...
about 2 hours ago via UberTwitter in reply to BobvanLeeuwen BobvanLeeuwen @dirkminnebo nou nou wat ’n helden
about 3 hours ago via web in reply to dirkminnebo dirkminnebo Toegangsuur horeca in Hoorn vanaf 1 Mei naar 01:00
about 3 hours ago via UberTwitter

Reactie: (Frits)
26-3-2010, 22:02
Ik heb weleens gezegd dat een compromis de ergste vorm van besluitvorming is. Ten minste, als het een compromis betreft tussen twee totaal verschillende visies. Het uiteindelijke besluit kan immers niets anders zijn dan visieloos.

Er zijn drie manieren om tot een besluitvorming te komen. De consensus, het compromis en de concessie. Naar een consensus kan gezocht worden wanneer de verschillende partijen het redelijk eens zijn met elkaar. De concessie staat daar recht tegenover. De twee partijen verschillen diametraal met elkaar van mening, maar de één legt zich neer bij de mening van de ander in de hoop of verwachting dat de ander dit ook zal doen bij een volgend dossier waarover de twee van mening verschillen. Als laatste optie is er het compromis. Aan het besluit wordt net zo lang gesleuteld totdat beide kampen ermee kunnen leven.

In de praktijk blijkt echter dat het voorstel zo veranderd wordt dat geen enkele van de twee partijen zich er nog in kan herkennen. De enige reden dat een compromis-voorstel het haalt is omdat er een politiek proces aan voorafgegaan is waaraan de verschillende spelers zich gecommitteerd hebben. Het compromis is in veel gevallen dan ook het lelijkste wat de politiek kan voortbrengen.

De uiteindelijke uitkomst in het debat rond de horecatijden was zo’n compromis. Een lelijk misbaarsel. Een wanbesluit. Een gedrocht dat nooit het licht had mogen zien.

GAAT DIT OVER HOORN? Nee, bovenstaande is te lezen op een site over de politiek in Breda. Daar koos men voor verruiming van de openingstijden! Maar ik vond de tekst over COMPROMISSEN wel relevant voor Hoorn.

Reactie: (Bewoner)
26-3-2010, 21:27
Ziedaar, de eerste verkiezingsbelofte (horeca sluitingsuur 1 uur i.pv. 2 uur verbroken! Wat zal er volgen? Reclamebelasting? Bezuinigingen op armoedebestrijding? Vul maar in. Opportunisme viert hoogtij! Ach, je krijgt altijd het college wat je verdient. (Omdat ik u ken!) Over 4 jaar zien we wel verder...

Reactie: (Matthijs)
26-3-2010, 21:21
@Qwartje. Hoewel ik de strekking van je verhaal deel, dien je je toch in eerste instantie tot de VVD te richten. Een burgemeester en zelfs D66 en het CDA zouden toch in elke onderhandeling het onderspit moeten delven als het illustere No Shut trio VVD, VOCH en FT ook na de uitslag het horecauur als even wereldschokkend als ervoor hadden gehouden.

Reactie: (Qwartje)
26-3-2010, 21:13
@Yvon

Wàt nou: over vier jaar, @Yvon? Dit is hoogverraad. Ga niet gelaten achterover zitten, maar timmer mee aan het schavot. Ik kan je op een brief geven dat de grote Wanka Tanka van dit heilloze plan, dr. G. Onno van Veldhuizen, tegen die tijd al lang met slaande deuren vertrokken zal zijn. Denk aan 9 juni aanstaande.

En dan staan er misschien alsnog twee meesmuilers binnen het college op om te zeggen: “Eh, zullen we niet tòch naar eh, naar 02.00 uur gaan?”

Hier wordt de democratie met voeten getreden. Hier wordt Onnocratie bedreven. Er is een cosmetisch besluit bedacht om het aangezicht van Hoorn voor het oog van de regio ongeschonden te houden. Hoe bedenken ze het. Dat aangezicht was al verminkt sedert 1 januari 2010. Nu hebben ze er alleen nog een hazelipje bij getekend

Reactie: (kwajoep)
26-3-2010, 21:07
@ Jeroen. ik denk dat je eerst bij Tonnaer en iets later bij de Voch moet zijn

Reactie: (Qwartje)
26-3-2010, 20:59
@Matthijs

Alles komt boven water, @Matthijs. De loodsvisjes zijn hedenmiddag al uitgezwommen.

Het grappige is dat de ‘politici’ het als een fait accompli denken te kunnen presenteren. Citaat: ‘Op 27 april dienen zij tijdens de eerste gemeenteraadsvergadering een motie in, met daarin een toelichting op dit plan.’ Met andere woorden: tot die tijd pikt het vulgus de boodschap wel, en zijn ze er alvast aan gewend.

Naïef of bunzig?

Het laatste kan ook (mee)spelen. Te hazig om die toelichting nu al te geven. Een toelichting, waarvan elke letter en leesteken nog bedacht moeten. Een toelichting die nù al klikowaardig is. Een toelichting die niet gegeven kàn worden. Hoe kun je een toelichting geven op een oplichting?

Goed. We zullen het Quintet van de Quatsch de toelichting van hun kiezers presenteren. Ruim voor 27 april. De suggestie van @Jeroen, een volksraadpleging, komt in de buurt. Hier komen de heertjes niet mee weg.

Reactie: (yvon)
26-3-2010, 20:48
wat heb ik een spijt zeg dat ik me stem heb uitgebracht
ze zitten net op het pluche en we worden al belazerd echt niet normaal hoe verlies je de eerlijkheid in een partij
maar goed 4 jaar zijn zo om ga zo door met zn allen we rekenen ook met jullie af over 4 jaar
praatjes makers

Reactie: (jan)
26-3-2010, 20:28
Ze zitten er nog niet eens en ze belazeren de kluit alweer, jongens dit kunnen jullie echt niet maken hoor dit is gewoonweg te grof voor woorden. Wat zit hier in vredesnaam achter ?

Reactie: (Matthijs)
26-3-2010, 20:20
@Qwartje. Ben je dan soms ook op de hoogte wie in de onderhandelingen het harde spel gespeeld heeft dat tot dit compromis geleid heeft? De burgemeester? Het CDA? Die laatste zaten toch ook weer niet met een bangmakend grote groep in de onderhandelingen?

Reactie: (Jeroen)
26-3-2010, 20:18
Heren en dames politici, jullie verloochenen het electoraat, jullie verraden jullie eigen kiezers.

Nu blijkt dat de verkiezingen niet geholpen hebben, stel ik een referendum voor. Ja VVD en VOCHoorn, een bindend referendum. Zodat jullie niet nogmaals een valse wals dansen.

Reactie: (Matthijs)
26-3-2010, 20:17
@Qwartje: evenwel is dat 5,5 uur voordat men het bericht voor publicatie rijp achtte. Ik hou het er maar op dat je goed geinformeerd bent dan. Beter dan menigeen. Fascinerend.

Reactie: (Qwartje)
26-3-2010, 20:14
@Matthijs

Nee @Matthijs: er zit 5,5 uur tussen de posting en het huidige topic. Sorry, @Nomnes, dat ik even off order was, maar ik had er geen andere kapstok voor. Over nu weer tot de orde van het verraad.

Reactie: (Bob)
26-3-2010, 20:11
Dit is(nog wel)te lezen op de website van voc:

"De maatregel, en dat konden we al inschatten, werkt niet. De groep jongeren waarvoor dit bedoeld is, bereikt men niet.Dat zijn namelijk de jongeren, eigenlijk kinderen, in de leeftijd 12-16 jaar, die helaas toch wel aan alcohol weten te komen, deze wordt genuttigd in de “zuipketen”, op straat of gewoon thuis. VOC Hoorn onderkent het alocohol probleem bij de jeugd maar vindt dat in eerste instantie de verantwoordelijkheid hiervoor bij de ouders/opvoeders ligt. Nu worden vele mensen in alle leeftijden volkomen onnodig gestraft en betutteld. En het wordt de horecaondernemers bijna onmogelijk gemaakt om hun zaken draaiende te houden. Een heel slecht besluit dus en wij als VOC Hoorn zullen er alles aan doen om een en ander terug te draaien als we daarvoor in de gelegenheid zijn."

Reactie: (Matthijs)
26-3-2010, 20:07
Inderdaad opmerkelijk. De drie partijen met het meeste overwicht hadden dit toch moeten kunnen afdwingen. Of ze moeten het zelf niet zo heel erg graag gewild hebben. CDA was op papier de enige partij die bezwaar zou kunnen hebben toch?

Terzijde blijft mijn vraag aan @Qwartje uit het ontspoorde bordjestopic staan... Ik dacht dat er geen nieuwer artikel was, maar dat was een cacheprobleempje denk ik ;-)

Reactie: (Bob)
26-3-2010, 19:56
Wat een smerige ratten!! Zo zie je maar,het enige wat telt is zieltjes winnen en geen van die gluiperds is te vertrouwen!!Beloftes zijn er om gebroken te worden...
Nou Joke,als je lef hebt kom je nu met een verklaring,net als al die andere oplichters!!
Over 4 jaar zijn deze ratten ook weer het riool ingetrapt

Reactie: (jan)
26-3-2010, 19:35
Hoezo een uur, terugdraaien was beloofd en de drie grootste hebben dat allen in hun verkiezingsprogramma staan, dit begint al niet goed dames en heren in de politiek gewoon twee uur is beloofd tijdens de campagne, vertouwen van de kiezers is de basis voor een goed verder verloop, jammer hoor.

Reactie: (Weeking)
26-3-2010, 19:34
Zo zie je maar dat stemmen ook niet helpt... lafaards.