Woonzorgcentrum Westerhaven 50 jaar

Westerhaven viert jubileum met tal van activiteiten

HOORN - Op 1 november 2010 bestaat woonzorgcentrum Westerhaven in Hoorn 50 jaar. Van woensdag 26 mei tot en met 1 november 2010 viert Westerhaven dit heuglijke feit met een vijftal feestelijke activiteiten voor bewoners, extramurale cliënten, vrijwilligers en personeelsleden.

Op woensdagmiddag 26 mei geeft directeur Bert van Dijkhuizen om 14.30 uur in het restaurant van Westerhaven het startsein voor de festiviteiten.

De jubileumactiviteiten in 2010 zijn:

1. Modeshow
Woensdagmiddag 26 mei verzorgen de medewerkers voor de bewoners een modeshow in jaren ‘60 kleding. De origineelste act zal worden beloond met een prijs. De aanvang is 14.30 uur.

2. Fotoshow
Op woensdagmiddag 16 juni om 14.30 uur presenteert voormalig Westerhaven-directeur Co Visser een historische fotoshow. Ook de Vereniging Oud Hoorn zal die middag een presentatie geven.

3. Kermis in Westerhaven!
Op 12 augustus bezoeken veel Westerhaven-bewoners de kermis. Bij terugkomst staan we weer even stil bij het jarige Westerhaven met live muziek, een kermisborrel en Oudhollandse poffertjes-, ijs- en suikerspinkramen.

4. Quiz
De speciale Westerhavenquiz op 22 september zal natuurlijk geheel in het teken zal staan van het 50-jarig jubileum. Deze quiz begint om 14.30 uur.

5. Verjaardag Westerhaven
Op de verjaardag zelf, 1 november, is het de hele dag feest. ’s Morgens is er koffie en gebak. ’s Middags is er een speciaal jubileummenu voor bewoners en andere cliënten. Daarna sluiten we het jubileumjaar af met een playbackshow van onze medewerkers en misschien ook wel bewoners.

Deze vijf activiteiten organiseren we naast het normale activiteitenprogramma voor bewoners. Bij de jubileumactiviteiten zijn natuurlijk ook de (oud)medewerkers en vrijwilligers van harte welkom. Vanaf het voorjaar 2010 wordt de inrichting van Westerhaven op verschillende plaatsen feestelijk aangepast voor de 50ste verjaardag.

Reacties
Reactie: (Christine Jaletzke)
4-1-2017, 12:27
Please exuse my English .. I do not speak Dutch. I urgently need your help. I need news of my very old friend (91 years old) who lives in Westerhafen Woonzorgcentrum, Hoorn. I visited her there in 2015. She lives in De Driestal 8, 1621 LL Hoorn. We have known each other for 40 years and this year my Christmas Card was returned with a note written on the envelop "retour afzender adres onbekend" . I need to know if perhaps she has died or is in need of help? Thank you for any help you can give me. Christine Jaletzke.