Appartementen TSH locatie te koop met korting

1-9-2010

HOORN - Op zaterdag 4 september is er een verkoopmanifestatie voor de 42 appartementen die nieuw gebouwd worden aan de Joh. Posstraat in Hoorn-Noord. Tussen 11.00 en 13.00 uur kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen bij Joh. Poststraat 72. De appartementen maken deel uit van het woonplan Het Hoornwerk en worden gebouwd op de locatie van de voormalige Technische School.
 
Wie voor 1 oktober een appartement koopt, krijgt een korting van maar liefst € 30.000,-. De luxe appartementen zijn door deze actie zeer aantrekkelijk geprijsd. Dankzij deze korting is een driekamer appartement te koop vanaf € 164.900,- vrij op naam. Voor geïnteresseerden die onzeker zijn over de verkoop van hun huidige woning is er ook een aantrekkelijk aanbod. Het appartement kan gekocht worden onder voorbehoud van de verkoop van de eigen woning. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de verkoopmanifestatie laten informeren over de voorwaarden van dit aanbod. Meer informatie is te vinden op www.hethoornwerk.nl. 

Woonplan
Op de oude Technische School locatie aan de Joh. Poststraat wordt een nieuw woonplan ontwikkeld met 42 koopappartementen, 36 startersappartementen en een wijkcentrum. Het hoofdgebouw en de zogeheten zaagtanddaken van de bestaande school blijven bestaan, de rest wordt gesloopt om ruimte te maken voor de appartementen.