Woonzorgcentrum Westerhaven bestaat 50 jaar

21-10-2010

HOORN - Op 1 november 2010 bestaat woonzorgcentrum Westerhaven (onderdeel van Wilgaerden) in Hoorn 50 jaar. Vanaf 26 mei is dit heugelijke feit met een viertal bijzondere activiteiten gevierd; vooral met de bewoners. Zo is er een modeshow met jaren 60 kleding geweest, een fotopresentatie van het oude Westerhaven in combinatie met een voordracht van Vereniging Oud Hoorn, een bijzondere Kermisborrel en een speciaal voor deze gelegenheid bedachte Westerhavenquiz.

Verjaardag Westerhaven
Op de 50ste verjaardag van Westerhaven is het de hele dag feest. ’s Morgens wordt begonnen met koffie en gebak. Rond het middaguur is er een lekkere maaltijd voor bewoners en andere cliënten. Bijzonder zijn de Oudhollandse gerechten die gedurende de week van 1 november worden bereid door de koks van Westerhaven. Gerechten als kapucijners Bontekoe en bruine bonenfilosoof staan op het menu.

‘s Middags wordt het jubileumjaar afgesloten met een spectaculaire playbackshow van medewerkers en zelfs ook van enkele bewoners. De Stichting Vrienden van Westerhaven laat zich ook niet onbetuigd. Zij sponsoren een attentie voor alle deelnemers aan de playbackshow en alle bewoners ontvangen op 1 november een leuke jubileumtraktatie van de Vrienden.

Voorafgaand aan de playbackshow zal de Cliëntencommissie een cadeau aanbieden namens de Cliënten van Westerhaven.
Bij de playbackshow zijn natuurlijk ook de (oud)medewerkers en vrijwilligers van harte welkom. De playbackshow begint om 14.30 uur.