Vijfde verdachte van straatroof aangehouden

22-10-2010

HOORN - De politie heeft een vijfde verdachte aangehouden voor een openlijke geweldpleging en beroving die op vrijdag 24 september plaatsvond aan de Kluut.

Het slachtoffer, een 19-jarige jongen uit Blokker, fietste die avond het fietstunneltje aan de Kluut in en sloot zich aan bij een groep van ongeveer 30 jongeren die daar aan het hangen waren en schuilden voor de regen. Er ontstond een vechtpartij waarbij de 19-jarige jongen diverse klappen kreeg en werd bewerkt met een stroomstootwapen. Hij liep een gekneusde voet, een wond aan zijn hand en hoofd op. Zijn dure mobiele telefoon werd gestolen. De jongen moest zich onder behandeling van een huisarts laten stellen.

Eind september werden een 18-jarige en 19-jarige man afkomstig uit Hoorn en een 29-jarige man en een 19-jarige man uit Zwaag voor deze mishandeling en beroving aangehouden. Afgelopen dinsdag werd een vijfde verdachte, een 21-jarige man uit Zwaag, voor deze zaak aangehouden in zijn woning. De politie hoopt met deze vijf aanhoudingen de zaak af te ronden.

Reacties
Reactie: (ron)
25-10-2010, 14:27
ja, mooi werk! Nu maar hopen dat ze een enorme douw krijgen. Maar daar gaat de politie helaas niet over.

Reactie: (Edd)
25-10-2010, 13:45
Goed werk van de politie!