Geldproblemen tijdens Hoornse kermis opgelost?

10-8-2011 Banken vullen bij en nieuwe geldautomaat bij VVV

HOORN - Als het goed is kunt u tijdens de Hoornse Kermis van 2011 voldoende aan ’cash’ komen. De ABN-AMRO en de Rabobank vullen hun geldautomaten in de binnenstad extra bij tijdens de kermis en op Lappendag. Bovendien heeft het centrum er sinds kort een extra geldautomaat bij. Vorig jaar stonden er lange rijen voor automaten en waren ze ook nog eens snel en vaak leeg tijdens de kermis.

Wethouder Ruppert is blij dat de eerder genoemde banken hun automaten nu extra in de gaten houden, en zonodig bijvullen, en noemt het ”jammer” dat de ING dit niet van plan is.

Nieuwe geldautomaat bij VVV kantoor
Sinds vrijdag 5 augustus is het weer mogelijk om geld op te nemen aan de Veemarkt in het centrum van Hoorn. De nieuwe geldautomaat van de Rabobank is in de gevel van het VVV kantoor geplaatst en is 24 uur per dag in bedrijf.

”Inwoners van Hoorn gaven afgelopen zomer regelmatig aan dat er een tekort aan geldautomaten in de stad was. Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland streeft ernaar om altijd dichtbij en betrokken te zijn en bij te dragen aan de leefbaarheid van de stad en de kernen. Met het plaatsen van deze nieuwe geldautomaat geven wij hier invulling aan”, aldus Eric Lücke, directievoorzitter van Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland.

Kon u tijdens de Hoornse kermis goed aan contanten komen? Waren de automaten beter gevuld dan vorig jaar en waren de rijen korter? Meldt uw ervaring onder dit bericht!

Reacties
Reactie: (Jordi)
16-8-2011, 11:55
Bericht is niet gebaseerd op feiten.. ING vult zijn automaten wel degelijk extra bij bij dergelijke evenementen.

Reactie: (rich)
15-8-2011, 08:12
rabobank had storing gister avond rond 21.30 weet of storing was of leeg was

Reactie: (plies)
14-8-2011, 05:17
@ lara, er lopen zoveel mensen met een bord voor hun kop, neem er een tatoe van de rabobank bij.

Reactie: (lara)
14-8-2011, 00:32
Zeg @Plies.... jij hebt zeker al je geld in je matras gestopt, en hoeft nooit te pinnen?? (of zie ik het helemaal verkeerd??)

Reactie: (plies)
12-8-2011, 22:00
Hulde aan de Rabobank @ sebas ?? Voor de rest alles goed met je ?? Een van de banken met hun graaiers welke voor alle ellende heeft gezorgd waar wij nu nog in zitten en nog verder in zullen zakken. Jij hebt zeker een racefiets met een tenue van ing en of e.o.a. verzekeringen met de zelfde graaiers? Dom Sebas, maar dat is de gemiddelde nederlander in hun reactie over wat nu aan de hand is.

Reactie: (ron)
12-8-2011, 11:34
Alleen jammer dat de haven nog steeds geen geldautomaat heeft. De watertoerist moet eerst helemaal naar de binnenstad lopen. Dus, Rabobank, sponsor van Cinema Oostereiland: hup, een pinautomaat in de gevangenismuur! En graag voor de eerste voorstelling en kop koffie op 2 september!

Reactie: (Jan Koelemeleij)
12-8-2011, 09:14
Als er nou ook nog wat op mijn rekening stond........ Dure business die kermis.

Reactie: (Sebas)
11-8-2011, 09:39
Hulde aan de Rabobank! En een compliment voor wethouder Aart Ruppert (onder andere economische zaken); izjn gesprek van vorig jaar had toch succes... http://www.hoorngids.nl/nw-7951-7-3273414/nieuws/ongastvrij_hoorn_deel_2.html?page=1