Hoornse Lappendag goed verlopen

16-8-2011

HOORN - Het was druk op de Hoornse Lappendag maandag. De sfeer was goed. In totaal werden er zeven mensen aangehouden. De aanhoudingen vonden allemaal plaats na 14.00 uur. Vier werden aangehouden voor het verstoren van de openbare orde, twee voor het niet voldoen aan een bevel of vordering. Een 29-jarige man uit Zaanstad werd op het West aangehouden voor mishandeling. Hij had een 61-jarige man uit Hoorn geslagen. Getuigen wezen de politie op de verdachte, die in een restaurant zat en onder invloed van alcohol was.

Om 16.00 uur werd er geen alcohol meer geschonken. De horeca was een uur later nagenoeg leeg.

Rond 18.00 uur kreeg de politie een melding dat er nog een after-party gaande was in het Julianapark, vlakbij de watersportvereniging. Hier bleken inderdaad zo’n 100 mensen aanwezig te zijn. Er werd contact gezocht met de organisatie in verband met de harde muziek en het aantal mensen wat nog op het feest af kwam. Er werd voor gekozen om het feest af te breken. Hierna keerde de rust weer.

Reacties
Reactie: (plies)
20-8-2011, 22:08
Haha @NN het is dus een tunnel welke gebruikt wordt door de agenten om het buro uit te vluchten om snel bij de flitslokatie te zijn, of om te vluchten als er mensen een aangifte willen doen of de politie nodig hebben zonder afspraak.

Reactie: (nomen nescio)
20-8-2011, 21:27
'k Zal me daar 'n beetje gek zijn @plies, te vertellen/neer te schrijven waar de "artiesteningang" is. Dat nemen de collega's van NHN mij dan niet in dank af. Als je 's avonds bij het bureau bent en goed oplet, kom je er vanzelf wel achter. En nee, het is niet de trap aan de zijkant t/o de Zwaagmergouw die je heel vroeger op moest om de Vreemdelingendienst te bereiken. Hij is ergens anders.

Reactie: (plies)
20-8-2011, 20:07
NN als actieve/progressieve reageerder op dit forum moet je vertellen waar de artiesteningang is, zo niet bek dicht.

Reactie: (Juul)
20-8-2011, 19:59
En waar is die artisteningang dan? De jongen wordt niet vervolgd voor de kapotte ruit,maar moet wel de onstane schade vergoeden. Zou hij het op de wa verzekering kunnen gooien? Of zal de verzekering zeggen: u heeft bewust een trap gegeven tegen de ruit.Gelukkig is het glas niet kogelvrij, wat ik overigens wel vreemd vind.

Reactie: (nomen nescio)
20-8-2011, 18:33
Als je weet waar de ARTIESTENINGANG is, kom je wél binnen. Die is nl. dag en nacht open, wel "beleefd" aanbellen natuurlijk.

Reactie: (Archangel)
20-8-2011, 17:37
Wat een belachtelijke toestand!!! Zo blijkt maar weer, de politie is je grootste vriend DUS NIET. Ik zou die rekening in de eerste instantie niet betalen. Ik zou beroep aaantekenen of wellicht een klacht indienen. Stomme smeris om die jongens naar een gesloten bureau te brengen, en wat een laffe zakkenroller om 2 doven te beroven......

Reactie: (Juul)
20-8-2011, 13:14
Er zit een hele grote ster in het raam van de deur van het politie bureau. Twee jongens waren gezakkenrold door een zeer bekende van Hoorn. De bekende werd aangehouden en de twee jongens werden door de politie maandag avond naar het bureau gebracht om aangifte te doen. Daar waren de deuren gesloten en de agenten in de auto lieten de jongens uitstappen en reden zonder wat te zeggen weer weg. Ze namen niet de moeite om met handgebaren, of simpele gsproken taal,of woorden op een briefje deze jongens verder te helpen.De twee jongens zijn namelijk doof. Ze klopten aan bij het bureau, een agent die binnen was zag en hoorde dat en er werd niet opengedaan. Toen heeft 1 van de jongens 1 trap tegen de deur gegeven. Hij werd hardhandig in zijn nek gegrepen en in een cel gezet. Belachelijk toch. Nemen ze 2 dove jongens mee zodat ze aangifte konden doen, dan zijn de deuren gesloten, want het bureau is dicht 's avonds en in het weekend en dat wisten die agenten toch ook in die auto. De dove jongens wisten dat niet dat door bezuinigingen de deuren gesloten zijn vaak. Dan zonder ook maar duidelijk te maken aan de jongens hoe ze dan binnen moesten komen, reden ze dus zo weer weg. Ik zou ook die deur een trap hebben gegeven. En een bureau wat dicht is en al helemaalop Lappendag 's avonds,nee, geen goed woord voor over. Maar de jongen moet nu de schade betalen. Tja,het is niet eerlijk.

Reactie: (Archangel)
18-8-2011, 13:49
Nu wordt ik toch wel heel nieuwsgierig...... Juul en iedereen die meer weet: "vertel"......

Reactie: (plies)
18-8-2011, 12:08
@ Juul er gebeurt heel veel meer in Hoorn wat de burger niet mag weten.

Reactie: (onno)
18-8-2011, 11:55
Politiebureau zijn voordeur is ingetrapt

Reactie: (Juul)
18-8-2011, 11:43
Er is veel meer gebeurd, vreemd dat dat niet in het nieuws is verschenen.

Reactie: (yvon)
16-8-2011, 21:50
tja we blijven niet feesten he hier in het dorp het blijft geen kermis

Reactie: (inaD)
16-8-2011, 19:47
ja idd ff avond eten, daarna doortappe en weer beginnen. jizzy style