Mishandeling op de Florijn

30-8-2011

HOORN - Op maandagavond omstreeks 21.00 uur kreeg de politie melding van een mishandeling op de Florijn in Hoorn. Een 44-jarige man liep met zijn 42-jarige partner over de Florijn. Bij een speeltuintje zagen zij drie jongens staan die bezig waren een schommel te vernielen. De man en de vrouw maakten hier opmerkingen over. Het man pakte vervolgens een fiets van een van de jongens om op die manier de aandacht te krijgen. Hij gaf daarbij aan een rondje te gaan lopen. Als de jongens bij terugkomst nog bij de schommel aanwezig waren, zou hij de politie bellen.

Toen de man vervolgens wegliep, belde een van de jongens zijn vader, die op hoge poten aan kwam fietsen omdat hij ‘van zijn zoon af moest blijven’. Het 44-jarige slachtoffer werd vervolgens geslagen en geschopt.

Bij controle bleek hij gebroken ribben te hebben opgelopen. De man moest voor behandeling worden overgebracht naar het Westfries Gasthuis in Hoorn.

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de jongens en de verdachte. Eventuele getuigen van het incident worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Reacties
Reactie: (nomen nescio)
1-10-2011, 11:43
"En dat vindt u verdacht?" was de vraag van de politiemedewerkster toen mijn buurman onlangs belde over een auto zonder kenteken. En omdat hij dat verdacht vond kwamen ze na een half uur eens kijken. Ja, toen was die wagen natuurlijk al lang weer weg zonder kenteken.

Reactie: (brigit)
1-10-2011, 11:00
dit is de maatschappij van nu leuk is het allang niet meer respect is ver te zoeken ik heb grote waardering voor de politie die in deze rotte maatschappij de boel moet handhaven

Reactie: (rodin)
1-9-2011, 14:53
de gedachte dat die jongens daar bezig waren was niet veel goeds maar er is altijd een voor oordeel over jongens die in een speeltuintje staan en met petjes op. die man is gewoon een misselijk makkend mannetje.

Reactie: (Juul)
31-8-2011, 23:10
Ze komen vast wel als gemeente eigendommen verniel worden,zeg je gewoon dat dat het is,glazen bushokkie ofzo.

Reactie: (Danny)
31-8-2011, 19:38
Zo zie je maar weer dat het wél aan de ouders ligt!

Reactie: (horinees)
31-8-2011, 13:57
Laf en hondsbrutaal schorem, volk van het allerlaagste allooi. Met zo'n vader zal er van dat joch niets terecht kunnen komen, wat een misselijkmakend mislukt ventje.

Reactie: (Jordy)
31-8-2011, 13:02
Juul,, Je kan de politie bellen wat je wil die komen toch niet!

Reactie: (Juul)
31-8-2011, 10:56
Idioot en erg om dit te doen zeg en de volgende keer maar direct de politie bellen. Leuk idee om ons te vragen zelf meer te helpen,maar dit soort dingen gebeuren dan weer. En stel je mept/schopt terug,dan mag je okmee naar het bureau en een boete er bovenop. Gewoon gelijk bellen naar de politie.