Krav Maga in Hoorn nu ook voor Tieners

9-9-2011 INGEZONDEN MEDEDELING

HOORN - Na al ruim een jaar trainingen te verzorgen voor een nog steeds groeiende groep volwassenen start Krav Maga Noord-Holland na de zomervakantie op donderdag 8 september 2011 met Krav Maga voor Tieners. De trainingen worden elke donderdag van 17.45 tot 18.45 uur en elke zaterdag van 11.45 tot 12.45 uur gegeven. De eerste training op zaterdag 10 september is een gratis proefles. Er wordt getraind in de sportzaal van Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14a in Hoorn.

De technieken die je leert, zijn gebaseerd op eenvoudige bewegingen en instinctieve reacties. Dat zijn de reacties, die je van nature al hebt. De technieken zijn oplossingen voor gewelddadige problemen uit de hedendaagse realiteit. Met de hedendaagse realiteit bedoelen we vechtpartijen en bedreigende situaties op straat, in het uitgaansleven of bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Ze zijn zodanig ontwikkeld dat je ze in de kortst mogelijke tijd kunt leren.

We leren je te functioneren onder de stress en de shock van een plotselinge, gewelddadige confrontatie. Je leert je te verdedigen tegen verwurgingen, omvattingen, headlocks en aanvallen op de grond en tegen aanvallen met wapens, zoals messen en stokken. Ook leer je om jezelf te redden in een situatie met meerdere aanvallers.

Iedereen, jongens en meisjes in de leeftijdsgroepen van 12 t/m 14 jaar en 15 t/m 17 jaar, kan deelnemen aan de trainingen in de sportzaal van Sportcentrum Hoorn. Achttienjarigen kunnen deelnemen in de groepen voor volwassenen. Voor het complete aanbod aan trainingen, die op verschillende locaties worden gegeven, kun je terecht op www.kravmaga-noordholland.nl.

Informatie en aanmelden
Maak kennis met ‘Krav Maga Reality Based Selfdefense Training voor Tieners’ en meld je aan door een mail te sturen met je gegevens aan info@kravmaga-alkmaar.nl . Je ontvangt een e-mail met alle informatie die je nodig hebt. De eerste les is een gratis proefles. Vooraf aanmelden is verplicht. Wil je meer informatie, kun je op de website terecht www.kravmaga-noordholland.nl . Je kunt ook bellen met Marco van Breemen, 06-47031667.