Woninginbraak aan het Gangwerk

28-9-2011

HOORN - In een woning aan het Gangwerk is rond 02.40 uur ingebroken. De bewoners waren niet aanwezig, maar buren werden gealarmeerd doordat het inbraakalarm afging en waarschuwden de politie. De tuinpoort en een keukenraam bleken open te staan.

De politie was snel ter plaatse, maar trof in en rondom de woning niemand meer aan.

Reacties
Reactie: (J.Nijdam)
29-9-2011, 09:36
Proriteiten stellen ja, dat is zo wat je zegt Ron. Het is zo erg dat zoveel mensen zich in en rond hun huizen zo onveilig zijn gaan voelen. Tee burger agenten in elke wijk laten rondrijden, dag en nacht! Het zal zoveel psyschische en financiele ellende schelen voor iedereen! Grijpen die gasten, niet morgen, maar nu!

Reactie: (ron)
29-9-2011, 02:37
@J. Nijdam: De politie heeft het 's nachts veel te druk met loeren door de gordijntjes van de Hoornse café's of iedereen wel braaf naar huis is. Prioriteiten stellen, heeeeeel belangrijk! Als het niet zo zielig was zou ik er om lachen.

Reactie: (J.Nijdam)
28-9-2011, 23:25
Politie en gemeente Hoorn, laat vanaf nu toch eens wat vaker agenten in burger rondrijden, en dan vooral wanneer het donker is geworden. Zeker achterin in de Grote Waal is het weer feest voor inbrekers. Wat wordt in deze wijk achterin toch vaak ingebroken. En neem altijd vingerafdrukken af lijktmij,dat gebeurt echt veel te weinig. Er lopen gasten rond, steeds dezelfde en deze gasten hebben al een slechte reputatie bij de politie, ze inmiddels zeer bekend, de vingerafdrukken van hen heeft justitie vast wel,kat in het bakkie.