18 Auto’s openbroken aan de Maelsonstraat

9-10-2011

HOORN - Op zondagmorgen omstreeks 07.45 uur werd ontdekt dat er in minimaal achttien auto was ingebroken die geparkeerd stonden aan de Maelsonstraat in Hoorn.

De inbraken werden ontdekt door een beveiliger. De politie heeft nog maar enkele gedupeerden kunnen spreken en verzoekt slachtoffers zich te melden. De politie in Hoorn is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Reacties
Reactie: (randy )
11-10-2011, 17:57
@ nomen nescio volgens mij is de parkeer garage bij het WFG niet in het beheer van ziekenhuis maar van een externe organisatie dus ik weet niet wat het wfg hier aan zou moeten doen. maar inderdaad wel belaggenlijk dat ze daar zo makkenlijk autos kunnen openbreken dit zou beter in de gaten gehouden moeten worden

Reactie: (J.Nijdam)
9-10-2011, 23:27
Zo vond een keer de politie mijn gestolen auto met veel schade in de ondergrondse parkeergarage onder de Deka Korenbloem. Ze belde mij en de agent zei; je kunt je auto daar ophalen. Kom ik daar,overal camera bewaking. Daar had de politie helemaal niets mee gedaan. Zeer kwaad meteen richting bureau. En toen ik de golf als gestolen opgaf, vertelden zij mij dat er een groepje etters actief waren die auto's steelden. Het was maar een Golfie 2 van 500 euro,maar ik was dol op die auto, mijn eerste autootje. Het was het zeker niet waard voor hun en ze hadden zeker geen zin om dat groepje misschien dan te kunen pakken als zij op de beelden gezien waren geweest. Ik weet zeker dat als het de auto van de burgemeester was geweest of een andere blinkie blink van heel veel geld het anders was gegaan.Maar goed, daar zullen ze toch ook wel canaera bewaking hebben onder het zieknhuis, of huh, doen ze daar weer niets mee zoals toen met mijn auto? Waren het allemaal goedkope autootjes dan misschien.

Reactie: (nomen nescio)
9-10-2011, 19:03
In het NHD @Bob. Idd zou je moeten denken/aannemen, nadat die overleden mevrouw daar gevonden is, dat er in die parkeergarage 24/7 bewaking rondloopt. Ik ben benieuwd met welke "nazorg" het WFG nu weer met trots vervuld zal aankondigen.

Reactie: (Bob)
9-10-2011, 18:44
Ik las net ergens anders dat de inbraken plaats hebben gevonden in de parkeergarage van het WFG.Je zou toch denken/hopen dat daar bewaking rondloopt,ook in de nachtelijke uren.

Reactie: (plies)
9-10-2011, 17:48
De ratten zijn weer uit hun hol gekropen.