Bestuurder gaat er vandoor na binnenrijden woning

9-10-2011

HOORN - Op zondagmorgen omstreeks 07.10 uur vond er op de Oliemolen in Hoorn een ongeval plaats. Een personenauto was op de Oliemolen van de weg geraakt en had de berging van een woning geramd.

Dit was met zo’n kracht gegaan dat zowel de buitenmuur als de binnenmuur waren weggeslagen. Er ontstond echter geen direct gevaar voor instorting. Na de aanrijding was de bestuurder er met zijn auto vandoor gegaan, zonder zijn identiteit achter te laten.

Wat hij tussen het puin wel had achtergelaten was de voorbumper van de auto, inclusief een kentekenplaat.

De eigenaar van de auto kon door de politie worden gehoord. Hij verklaarde dat zijn auto, een rode Suzuki Swift, korte tijd voor het ongeval bij zijn woning was gestolen.

Reacties
Reactie: (Suus)
9-10-2011, 19:23
Bestuurder was waarschijnlijk onder invloed van drugs. Auto was namelijk paar straten verderop gevonden. Total loss, maar wel keurig netjes op slot!!!! duhhh, vaag hoor.In de auto lagen allemaal resten van wiet e.d. heb de auto zelf zien zwalken door de straat (niet van weg af geraakt!!!) en er lag zeker geen kentekenplaat!! Zat gewoon nog op de auto. Deel van bumper en de grill liet hij achter, plus een spoor van olie.

Reactie: (plies)
9-10-2011, 17:50
Ik ruik een naar luchtje.

Reactie: (Bob)
9-10-2011, 17:01
@TSIBURASKA: Jij moet maar geen speurneus worden,er staat duidelijk dat de hij verklaarde dat zijn auto vlak voor het gebeuren gestolen was,hij wist het dus degelijk wel dat hij gestolen was. Dit zaakje stinkt..

Reactie: (Tsiburaska)
9-10-2011, 16:37
Het kan zijn dat hij nog aangifte moest doen omdat de Politie langzaam is. Ook bestaat de kans dat hij de auto nog niet miste en een onbekende dief erg slordig reed. Als de auto niet bij hem stond maar elders is of spoorloos, want dat vermeld het bericht nog niet....

Reactie: (Bob)
9-10-2011, 15:41
Een paar vingerafdrukjes nemen van het stuur en meteen uitsluiten of de auto daadwerkelijk gestolen was! Hophophop,aan de slag dienders!