Show, diner en netwerken tijdens benefietgala voor Inloophuis Pisa!

12-10-2011

HOORN - Op zaterdag 9 juni 2012 (aanvang 18.00 uur) vindt er een bijzonder benefietgala plaats ten behoeve van Inloophuis Pisa. Beleef een spetterende avond met optredens van rasartiesten, een galadiner en een feestelijke afterparty! Locatie van dit unieke gala is de immer representatieve schouwburg Het Park in Hoorn en de presentatie is in handen van allround acteur en presentator Hans van Veen. Naast het feestelijke programma zal een veilingmeester een aantal unieke veilingstukken onder de hamer brengen.

Het vijf gangen tellende galadiner wordt voor u bereid door de Hoornse Broeders. De Hoornse Broeders’ is een genootschap van Hoornse topkoks, te weten: Meesterkok Constant Fonk, bekend van De Oude Rosmolen (*) Hoorn en voormalig Chef de cuisine van De Kerstentuin (*). Lucas Rive, chef-kok van restaurant De Bokkedoorns(**). Ron Blaauw eigenaar van gelijknamig restaurant Blaauw(**) in Amsterdam. Meesterkok Michel van der Kroft voormalig chefkok van Le Garage en Mangerie De Kersentuin (*), momenteel is hij chef de cuisine van Het Nonnetje te Harderwijk(*). Hans Kuin, chef-kok van l’Oasis de la Digue te Hoorn. De Hoornse Broeders bereiden dit fantastische diner in samenwerking met Tocat Catering en Veldboer Eenhoorn.

De gehele opbrengst van de avond gaat naar het Hoornse Inloophuis Pisa. Inloophuis Pisa is de enige instelling in West-Friesland waar mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden elke werkdag, zonder afspraak, zonder wachtlijst en (vrijwel) kosteloos binnen kunnen lopen voor psychosociale ondersteuning bestaande uit een luisterend oor, lotgenotencontact en/of activiteiten. Pisa wordt niet gesubsidieerd en is dus aangewezen op financiële steun vanuit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Natuurlijk bent u inmiddels volkomen overtuigd van het goede doel waar dit benefietgala voor wordt georganiseerd en kunt u niet wachten om ervoor te zorgen dat u deze bijzondere gebeurtenis niet mist. Welnu, de kaartverkoop voor het gala is inmiddels van start gegaan.

Ondersteunt u het prachtige werk van Inloophuis Pisa en bent u van de partij tezamen met de crème de la crème van de Westfriese zakenwereld? Bestel dan snel uw kaarten of word vriend van Pisa! Bekijk de diverse mogelijkheden elders op deze site.

Voor meer informatie over het gala en Inloophuis Pisa: www.pisagala.nl en www.inloophuispisa.nl.