Dansschool Moves! biedt ruim aanbod voor brede doelgroep

1-12-2011 INGEZONDEN MEDEDELING

HOORN - Bij Dansschool Moves! Hoorn is er van jong tot oud voor ieder wat wils, van Peuterdans tot Hiphop 25+ en Breakdance tot Modern, gewoon één keer in de week dansen voor je plezier tot keihard trainen met het demoteam, bijna in elke leeftijdscategorie en stijl kun je er terecht voor een leuke les. Dansschool Moves! Hoorn vindt het natuurlijk erg leuk dat iedereen massaal voor dansen kiest en verloot daarom in december een gratis kwartaalabonnement en een ‘Nobody Moves! like me’ t-shirt onder de nieuwe leden!

Dansschool Moves! Hoorn gevestigd in Sporthal de Opgang heeft de afgelopen periode het lesaanbod aanzienlijk kunnen uitbreiden. Zo worden er op maandag en woensdag al Streetdance Kids lessen gegeven, maar wordt per december alweer gestart met een nieuwe groep ditmaal op de vrijdag van 16:15 – 17:15 uur (5 t/m 8 jr).

Aansluitend op deze les zijn de Breakdance lessen te volgen, van 17:15 – 18:15 uur voor de 5 t/m 10 jarigen en van 18:15 – 19:15 uur de oudere groep. In 2012 wil Dansschool Moves! Hoorn op woensdagmiddag starten met een speciale ‘Boys Only’ les, een les speciaal gericht op en alleen voor jongens, aanmelding is dan ook vanaf heden mogelijk! Om de dansers van Dansschool Moves! zo allround mogelijk op te leiden zijn er op woensdagavond sinds kort ook Moderne lessen te volgen. Deze groepen zijn opgesplitst in de leeftijdscategorie 12 t/m 15 jaar en 16+. Behalve voor de jeugd is met het nieuwe combi-onbeperkt abonnement (€25, - per maand) het aanbod voor volwassenen ook compleet. Dagelijks zijn er combi-trainingen te volgen in de ochtend en/of avond en op donderdag worden er Zumbalessen gegeven. Naast de reguliere lessen is het voor leerlingen mogelijk om voor een demoteam geselecteerd te worden, Dansschool Moves! Hoorn heeft namelijk demoteams in alle leeftijdscategorieën, waarmee succesvol wordt deelgenomen aan NK’s, EK’s en WK’s.

Gratis kwartaalabonnement en ‘Nobody Moves! like me’ t-shirt
Het is bij Dansschool Moves! Hoorn altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Het volledige lesrooster is te vinden op www.moves.nl en voor vragen kan er contact worden opgenomen via hoorn@moves.nl of 06-19186084. Om de nieuwe leden in december extra te verwelkomen verloot Dansschool Moves! Hoorn onder de inschrijvingen in december een gratis kwartaalabonnement en geeft daarnaast ook nog een gratis ‘Nobody Moves! like me’ t-shirt weg. Elk nieuwe lid krijgt een uniek nummer en op 1 januari 2012 worden op www.moves.nl de winnaars bekend gemaakt.