Coffeeshop ’t Keteltje definitief dicht?

17-1-2012

HOORN - Hoorn Belang en de VVD constateren dat sinds de sluiting van ’t Keteltje de overlast op het Kerkplein en de woon- en leefomgeving enorm is afgenomen.  Het lijkt Hoorns Belang en de VVD een goede zaak om het aantal coffeeshops tot 1 beperkt te houden. Zij vragen daarom aan het College of zij bereid zijn er alles aan te doen om te bewerkstelligen dat de tijdelijke sluiting van het Keteltje een definitieve wordt.

Lees hieronder de volledige brief:
 
Aan het college van Burgemeester en Wethouders
Postbus 603
1620 AR Hoorn


Hoorn, 17 januari 2012
Betreft: vragen volgens ex.artikel 43 van het Reglement van Orde
 
Geacht college,

Op 11 januari jl. heeft de voorzitter van het Overleg Leefbaar Binnenstad, de heer S. Commandeur, u een brief gestuurd. Het Overleg pleit ervoor om coffeeshop ’t Keteltje niet meer te heropenen na de gedwongen sluiting van een half jaar.

Met betrekking tot de coffeeshops is er sprake van gedoogbeleid. Sinds begin oktober, dus nu al ruim 3 maanden, wordt er alleen verkoop gedoogd in Coffeeshop De Boot aan de Vale Hen. Dat betekent dat er sowieso een plek minder in de binnenstad is waar overlast wordt veroorzaakt aan de woon- en leefomgeving en passanten last van hebben. Dat betekent ook dat er één plek minder in de stad is waar de politie handhavend moet optreden, of op zijn minst een oogje in het zeil moet houden. Raadsbreed is er de voorkeur de coffeeshops te verplaatsten naar de rand van de stad.

Om ervoor te zorgen dat ’t Keteltje op de huidige locatie aan het Kerkplein niet meer opengaat, is het van belang een stelselwijziging door te voeren. Een besluit dat door de gemeenteraad genomen dient te worden. De fracties van Hoorns Belang en de VVD vragen u, voordat ’t Keteltje weer open zou mogen gaan, deze stelselwijziging voor te leggen aan de gemeenteraad.

Wij constateren dat sinds de sluiting van ’t Keteltje de overlast op het Kerkplein en de woon- en leefomgeving enorm is afgenomen.
Daarnaast blijkt, iets wat we vooraf niet konden inschatten, de overlast op de Vale Hen te zijn meegevallen. Er wordt daar goed toezicht gehouden door de eigenaar, en handhavend opgetreden wanneer dat nodig is.

Hoorn Belang en de VVD willen vasthouden aan de verplaatsing van de coffeeshop(s) naar de rand van de stad. In het Wijkplan Binnenstad 2011-2014 staat het voornemen om beide coffeeshops in 2012 te verplaatsen. Dit voornemen is losgelaten en ingewisseld voor het voornemen om de verplaatsing zo spoedig mogelijk te realiseren. Dit is natuurlijk een heel rekbaar begrip.

Enerzijds begrijpen wij deze nuancering, aangezien u geen loze belofte wilt maken richting de bewoners en geeft u daarmee aan dat een dergelijke verplaatsing niet zomaar geregeld is. Desondanks willen wij u vragen  vast te houden aan de eerder genoemde ambitie om nog dit jaar over te gaan tot verplaatsing.  Dat geeft een duidelijk signaal naar onze bewoners dat het ons ernst is.

Het lijkt Hoorns Belang en de VVD een goede zaak om het aantal coffeeshops tot 1 beperkt te houden. Het is nu de tijd om hiertoe te besluiten.

Iedereen is al aan de nieuwe situatie gewend, ook de bezoekers van de coffeeshop. Het is eindelijk een stukje aangenamer in de binnenstad, laten we vooral proberen dit zo te houden!

                                
In het kader van het bovenstaande hebben wij 2 vragen:

1. Bent u bereid er alles aan te doen om te bewerkstelligen dat de tijdelijke sluiting van het Keteltje een definitieve wordt? Als dat niet mogelijk is: waarom niet?
2. Bent u bereid nog dit jaar met een stelselwijziging rondom de coffeeshops te komen en deze stelselwijziging aan de gemeenteraad voor te leggen zodat ’t Keteltje voorgoed gesloten blijft?
 
In afwachting van uw reactie,
Met vriendelijke groet,
Hoorns Belang- José Kamphuis en Joke van der Meij
VVD                - Marjon van der Ven

Reacties
Reactie: (Derian)
6-6-2013, 14:05
het is onzin dat hij is dichtgezet er was meer overlast bij de boot dan bij het keteltje. Bij kroegen is de overlast veel meer, omdat ze dan te veel drinken en dronken worden dus het is überhaupt onzin dat ze allebei dicht zijn gegooit!

Reactie: (alfred)
23-1-2012, 09:49
als de gemeente raad beslist tot sluiting is dit de beste beslissing ooit.dit vergroot het leven in de binnenstad enorm.

Reactie: (Chantal Klein)
21-1-2012, 19:40
@klaas. Ik heb het opgezocht en het blijkt inderdaad dat coffeeshops vaak gerund worden door mensen met een strafblad. Om over de eigenaars maar te zwijgen... Gezien de overduidelijke overlast en de algemene opluchting van het sluiten van de Hoornse shops, kan je niet anders dan voorstander van sluiting van alle shops zijn.

Reactie: (f.dudique)
21-1-2012, 16:50
@Nijdam, dit artikel gaat over coffeeshops en niet over kroegen. Het Kerkplein is al vaak in beeld geweest met schietpartijen en steekpartijen. Koepoortsweg is nodig om de baldadige jeugd richting Risdam te weerhouden van het spiegeltje trappen en dat soort ongein. Richting Grote Waal zal hetzelfde gebeuren. Maar om op kroegen terug te komen, de meeste overlast die hier plaats vindt komt voort uit een combinatie van drank en drugs. Coffeshops bestaan bij gedogen, dit kan niet zo blijven, je zal of moeten legaliseren of verbieden. Gedogen en zich niet houden aan de afspraken moet gewoon stopgezet worden.

Reactie: (Klaas Groot)
21-1-2012, 16:17
Uit onderzoek blijkt dat veel werknemers van coffeeshops een strafblad hebben. Een fijn idee als dat soort gasten moeten reguleren en controleren. Dat gaat natuurlijk nooit werken. Het enige wat doeltreffend werkt is sluiting van betreffende etablissementen.

Reactie: (mats)
21-1-2012, 16:03
@Dudique: je hebt gelijk, je kan gerust stellen dat het een algemeen beeld is dat coffeeshops criminaliteit aantrekken. Dat zie je niet alleen in Hoorn. Denk maar eens aan de problemen Maastricht. Verbannen die handel. En sluiten die shops.

Reactie: (J.Nijdam)
21-1-2012, 15:24
Niet altijd natuurlijk gaat het ergens anders beter, maar over het algemeen wel als we kijken naar Alkmaar, Purmerend en Enkhuizen. Ik vind het gewoon zo vreemd dat we allemaal hier in Hoorn weten dat de kroegen voor veel overlast zorgen. Er zijn al een aantal mensen overleden in kroegen hier en gewond geraakt. Extra politie in de weekenden, zelfs op het Koepoortsplein. Niemand zegt dan: weg met die kroegen, het centrum uit. Het is gewoon overduidelijk dat de taboe wat softdrugs betreft nog altijd bestaat. En dat is spijtig.Maar dat er zaken veranderd moeten worden is duidelijk, dat is ook wel nodig.

Reactie: (f.dudique)
21-1-2012, 14:15
hoezo buiten Hoorn is het beter? zie hier; http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/3132122/2012/01/21/Coffeeshop-in-Amsterdam-doorzeefd-met-kogels.dhtml

Reactie: (Jan Vos)
20-1-2012, 19:11
Deze laatste reacties schijnen toch weer ander licht op deze zaak! Monopolie leidt niet alleen tot grote overlast maar ook tot verkoop van rommel en dan nog te weinig ook!! Schande!

Reactie: (Roy Houtman)
20-1-2012, 18:52
Alle 2 de shops sluiten! je word opgelicht waar je bij staat! laat de boot maar afbranden

Reactie: (Lange Theo)
20-1-2012, 18:10
@gerard. Meen je dat nou? Is het nog een oplichter ook? Dan helemaal die tent dicht!

Reactie: (Patricia)
20-1-2012, 18:04
@ronald daar kan ik jou het antwoord wel op geven.1 er worden reacties verwijderd zonder opgaaf van reden. 2 Je mag hier niet de waarheid zeggen ( er word al gauw gediscrinineerd schijnlijk)3. De mensen zeike elkaar af. 4 De rechtse stemmers zeike de linkse af en anders om. Er word vreselijk gekleineerd ten opzichte van sommige schrijvers hier. Dan over de wietshop, iedereen mag zijn jointje halen en roken als een ander er maar geen overlast van heeft dit geld ook voor drank en andere dingen. Maar laat elkaar alsjeblieft in zijn eigen waarden.

Reactie: (Gerard)
20-1-2012, 16:59
Sluiten die hap, en die kut boot ook,laat er maar een andere shop komen. die wiet die ze daar verkopen voor 8.50 de gram is skrale troep. en het is de vraag of je maar een gram krijgt want voor medewerkers van de boot is de klant geen koning. meerdere malen meegemaakt dat er 0.8- 0.7 in het zakje zat enja die weegschaal staat ook nooit aan en de spiegel is afgeplakt, ik hoop dat de boot ook verdwijnt en dat er een nieuwe shop met nieuw personeel komt

Reactie: (Ronald)
20-1-2012, 16:06
Wat mis ik de humoristische en goed gefundeerde reacties van o.a. Qwartje en anderen.Het gezemel op dit forum levert misschien wel hits-inkomsten-op, maar op termijn zal de belangstelling voor deze site danig terulopen.Jammer. @redactie, doe iets!!

Reactie: (Rutger)
20-1-2012, 14:33
@hans: nou niet helemaal....: http://www.telegraaf.nl/binnenland/11339201/__Coffeeshop_blijft_open__.html

Reactie: (J.Nijdam)
20-1-2012, 11:55
Gedeeltelijk mee eens Hans. Als meneer Wagenaar een concurent of meerdere erbij zou krijgen, dan zal hij wel zijn zaken wel enorm gaan verbeteren,zo niet, dan moet hij er inderdaad maar uit.

Reactie: (Hans)
20-1-2012, 11:45
als ik zo de reacties lees kom ik tot de conclusie dat er maar eens een andere coffeeshop exploitant moet komen, dat het tijdperk Nico Wagenaar voorbij is. Mee eens?

Reactie: (J.Nijdam)
20-1-2012, 10:34
Klopt Jan, cofeeshop Anna is een nette shop en om de hoek even verderop zit nog een nette shop. Eigenaar,maar zeker ook gemeente Hoorn moeten en kunnen de overlast veel beter tegengaan hier. Als het daar kan, waarom hier dan niet. Als straks toeristen een joint willen kopen, naar een reguliere bios willen, willen dansen in een discotheek, dan moeten we ze dus allemaal doorsturen naar het station zodat ze in andere steden dit alles wel kunnen doen.Ze zullen dit echt wel heel vreemd vinden, ze zijn immers in een stad beland.

Reactie: (Jan)
20-1-2012, 00:40
Dan is hier iedereen er dus over eens dat de onrust te wijten is aan nico wagenaar, dan is het toch heel simpel om hem aan te pakken? Dat hebben ze toch ook bij de pebbels gedaan waar veel onrust was. Ik wil hierbij ook duidelijk maken dat ik geen softdrugs gebruik, maar goed als iemand het wel gebruikt en nodig heeft wie kan diegene dan tegenhouden? Dus ik zeg pak die wagenaar aan, maak strenge afspraken en een strak plan met hem samen, en zorg ervoor dat hij voor een veilige straat gaat zorgen (dit kan hij heus wel betalen hij heeft zat geld) en weg is het probleem:). Maar nogmaals je kan iets niet verbannen, misschien is het voor iedereen handig om naar purmerend te kijken, een geweldige gemeente, daar is ook een coffeeshop gevestigd genaamd Coffeeshop Anna misschien handig om te googlen en te kijken hoe deze mensen het doen, en ik ben vaak daar in Purmerend geloof me je kan daar nooit hangjongeren vinden.

Reactie: (Weite)
19-1-2012, 21:40
@okkie, heel Blokker kent Nico "the silence" Wagenaar. Vroeger een stoere sterke kerel met zijn vrienden in "The Wild Bunch". Lekker met z'n allen onrust stoken en mensen in elkaar rammen. Staat goed op zijn cv. Net als het geweldig uitbaten van shops....

Reactie: (okkie)
19-1-2012, 21:32
hahahaha@ weite, je kent dat boefje dus ook?

Reactie: (Weite)
19-1-2012, 19:53
@okkie, het lijkt me nog veel beter dat Nico Wagenaar zijn wiet vanuit zijn huis gaat verkopen. Nico, kom op dunne aap wees een kerel en verkoop je spul vanaf je oprijpad. Ben je van al dat gedoe af.

Reactie: (okkie)
19-1-2012, 19:23
@ beste hans, met j nijdam heb ik geen enkele overeenkomst. ik reageer uit eigen naam.En het lijkt me een goed idee dat jij persoonlijk Wagenaar maar eens even aan gaat spreken op zijn gedrag.

Reactie: (Floor)
19-1-2012, 17:48
Sluiting? Ik zeg: doen! Groetjes, Floor

Reactie: (Inge)
19-1-2012, 11:30
@Hans, helemaal met je eens. De shops trekken gespuis en daar moet ik langs met mijn kinderen. Ik zal de vlag uithangen wanneer de deuren eindelijk dicht gaan.

Reactie: (Hans)
19-1-2012, 11:20
@Jan bij mij ook een zucht net als @Lex. Je bent duidelijk niet op de hoogte van de situatie op het Kerkplein zoals die er was toen 't Keteltje open was. Op de bijdragen van @J.Nijdam reageer ik niet eens meer. Wat een kul! Volgens mij één en dezelfde als Okkie en Plies, zelfde onnozele schrijfstijl. Maar we ergeren ons allemaal aan het gezwam van mw Nijdam misschien moeten we dat niet meer doen want ik denk dat ze daar op kickt. Wat de coffeeshop(s) betreft die horen niet in de binnenstad.En Wagenaar heeft inderdaad tijd genoeg gehad om de aantoonbare overlast in te perken. Maar deze man is gierig wil wel zijn zakken vullen (en geloof mij daar is hij goed in) maar hij vertikt het om geld uit te geven voor toezicht en beveiliging.En we wetem toch nog wel de redenen dat 't Keteltje moest sluiten hé? Ja precies,o.a verkoop aan minderjarigen! Wagenaar heeft zichzelf daarmee gediskwalificeert. Bij de Vale Hen wordt er extra op hem gelet door de gemeente dus hij moet er wel voor zorgen dat daar geen overlast ontstaat en verdere zaken die niet mogen, zoals verkoop aan minderjarigen, teveel voorraad.Hij heeft voor deze locatie een waarschuwing gekregen. Lekker mannetje die Nico Wagenaar.

Reactie: (J.Nijdam)
19-1-2012, 10:27
Je hebt gelijk Jan.En ik kan mij herinneren dat Hoorn eind jaren 80 5 a 6 coffeeshops telde en nog de paar huisdealers die in een paar kroegen zaten. Ook hadden wij meerdere bioscoopjes, te gekke jongeren centra's, een paar discotheekjes. Goh, dat was een gezellige tijd, mooie jeugd gehad in Hoorn. Ik vind dus net als jij Jan dat Nico Wagenaar best wel wat te verwijten valt,maar ook de gemeente Hoorn, want waarom is er geen concurentie wat de shops betreft al die jaren? Nergens volgens mij in ons land zijn er steden met 1 coffeeshop,of twee van dezelfde eigenaar. En nergens liggen de shops buiten het centrum denk ik, in ieder geval niet de steden vlakbij Hoorn.Is heel belangrijk dat er concurentie gaat komen.Ik vraag al jaren aan de gemeente waarom er maar 1 eigenaar mag zijn, nooit antwoord gekregen.Maar goed,als de vvd en Hoornsbelang vele zieltjes hebben gewonnen dan krijgen we pas echt de poppen aan het dansen, nog meer straatdealers.

Reactie: (JAN)
19-1-2012, 00:49
@LEX voor de kroeg op de rode steen heb je toch ook beveiliging? moeten die ook sluiten omdat ze beveiligers nodig hebben? En dat bepaalde zaken aan die wagenaar te wijten zijn snap ik, maar zijn we dan niet verkeerd bezig, waarom pakken we hem niet aan dan? En niemand kan mij wijs maken dat mensen meer last hebben dan iemand die rustig een jointje rookt dan een dronken lap die de hele straat onder kotst en lelijk gaat schreeuwen. Er is gewoon een taboe op soft drugs en ik snap het ook maar bepaalde problemen zijn op te lossen door de juiste mensen op de juiste plekken in te zetten. Je kan het niet verbieden of verbannen dat is gewoon een feit en dat weet iedereen hier dondersgoed ik vind dat hoornsbelang en vvd op deze manier zieltjes probeert te winnen door iets onmogelijks te vragen. Maar goed als jullie ook liever straat dealers zien prima hou deze standpunt dan maar lekker aan zou ik zeggen.

Reactie: (Lex)
18-1-2012, 22:40
@Jan. Zucht. Welke gemeente zit te wachten op klanten waarvoor beveiliging nodig is? Je geeft zelf al duidelijk aan dat coffeeshops volk aantrekt waarvoor je zware beveiliging moet inhuren om het in de hand te houden. Denk je de omwonenden zitten te wachten op dergelijke klanten? Nee dus Jan. En dan over Wagenaar. Die heeft bijna 20 jaar de mogelijkheid gehad om het netjes te regelen. Geen flikker heeft die onverschillige eikel er iets aan gedaan. Nu ineens neemt ie onder zware druk wat mensen beveiliging omdat zijn tenten terecht gesloten worden. Al eerder is opgemerkt om het bij Wagenaar thuis te verkopen. Doe dat dan lekker. Ga je wiet lekker in Blokker halen Jan.

Reactie: (J.Nijdam)
18-1-2012, 21:20
Mark, ik blijf maar hier, want met Europa gaat het flink bergafwaarts.

Reactie: (Jan)
18-1-2012, 21:18
Heerlijk! nu nog de kroegen en dan hebben we een grote stad waar geen hond te vinden is maar wel minimale overlast?!? Mensen iets verbannen is niet meer van deze tijd als iemand wiet wilt en niet kan krijgen bij een coffeeshop dan gaat diegene naar een straat dealer wat zeker geen lieverdjes zullen zijn. We moeten een probleem proberen op te lossen door ook onszelf in de plaats van bepaalde mensen neer te zetten, zet een strakke controle op de coffeeshops en zorg ervoor dat ze genoeg beveiliging voor de deur neerzetten en weg is overlast ik heb 10 seconden nagedacht om deze oplossing te kunnen vinden.

Reactie: (mark)
18-1-2012, 19:59
@nijdam. Ik had gister eigenlijk al willen reageren op je reactie's over het bericht'Hoorn krijgt miljoenen minder voor re-integratie'. Nu begin je hier ook weer zo raar te praten. Ik snap niet dat jij je spullen pakt en lekker naar de derde wereld vertrekt. Je ben het geschikte type:de wereldverbeteraar

Reactie: (Jacques Wester)
18-1-2012, 19:57
Nou mw. Nijdam dan zat "simpeleziel" ff in jouw huid want volgens mij kan niemand zo uit de nek kletsen. O ja, heb je inmiddels al een geschikte medicijnman gevonden die het wel ziet zitten om je mond in je nek, terug te plaatsen tussen je neus en je lippen?

Reactie: (Erik Visser)
18-1-2012, 19:49
@heer Wester: in ieder geval een toepasselijk nieuwe pseudoniem. Dit alles toont maar weer eens te meer aan dat het Nederlandse drugsbeleid een gedrocht is. Hoe dan ook, dhr Wagenaar heeft in al die jaren dat hij van de gemeente zijn wiet mocht verkopen zich totaal niet bekommerd om de omgeving. Hoeveel credit heeft die vent eigenlijk?? Het begon destijds al in de Achterstraat tot afschuw van de buurt. Daarna volgden inderdaad een reeks van andere shops die geen van allen een aanwinst voor de stad waren. Over die zogenaamde controle die uitgeoefend kan worden op shops, ook daarmee heeft Wagenaar zich totaal gediskwalificeerd gezien de overtredingen die hij heeft begaan. Ter herinnering: "In het geval van ’t Keteltje is er sprake van meerdere ernstige overtredingen, waaronder het in bezit hebben van een te grote drugsvoorraad, het veroorzaken van overlast in de omgeving en het toelaten van minderjarigen." Dus hoezo zijn de coffeeshops te controleren? Laat me niet lachen. Bronnen van overlast zijn het. Weg ermee!

Reactie: (J.Nijdam)
18-1-2012, 19:32
Ik ben dat niet Jacques, maar gelukkig denkt simpeleziel voor een groot deel er net zo over als ik.Hij/zij weet wat voor ellende je gaat krijgen om de shops eruit te gooien.

Reactie: (Jacques Wester)
18-1-2012, 19:20
Hé hallo, @nijdam!!! Wat een leuke pseudoniem; "simpeleziel".

Reactie: (simpeleziel)
18-1-2012, 18:34
het lijkt er wel op dat jullie terug naar de jaren 80 wilen op deze manier komen de straatdealers weer op straat en dan is het helemaal niet meer te controleren. Nu heb je er drie en met jullie idee krijg je er veel en veel meer net zo als de wiet pas wie wilt dat ik niet dan zoek ik maar een straatdealer die op de hoek van elkeschool zal vinden is dit wat jullie willen? ???? Ik vind het geen fijn idee dus laat de shops waar ze zijn is het iniedergeval tecontroleren en heb je nog steeds een paar straatdealers in plaats van elke sraat een dealer ik zou zegen denk daar maar eens over na en laaten we maar niet over het hoornseveerhuis hebben is nog veel erger dan de shop er naast en daar laat ik het bij

Reactie: (bewoner)
18-1-2012, 18:05
gelukkig ,nu de boot nog

Reactie: (okkie)
18-1-2012, 14:25
het is dus duidelijk,zonder koffieshop(s) minder overlast en een leefbaardere binnenstad.Meneer Wagenaar begin een voedselbank, dan doet u iets nuttigs.

Reactie: (Yvette Schouten)
18-1-2012, 12:37
Goed dat de inzet van de gemeente is om de coffeeshops de stad uit te bannen. Sluiting van de shop op het Kerkplein heeft al veel te lang geduurd. Zelf woon ik nabij de shop op de Dubbele Buurt en ik kan niet anders concluderen dan dat er voornamelijk louche figuren rond de shop hangen. Dit geeft mij toch altijd een naar gevoel. Kan best dat de eigenaar na 10-15 jaar (!) eindelijk wat meer toezicht wil houden maar dat komt natuurlijk alleen vanwege het risico voor zijn nering. Ik denk ook dat het voor alle partijen het beste is al de shops buiten de stad worden geplaatst. De shop op de Dubbele Buurt zit pal aan een prominente parkeerplaats en om de stad in te komen moeten mensen vaak langs die shop. Voorwaar geen reclame of hartelijk welkom voor de stad als je begroet wordt door dubieuze figuren. Hoezo Poort van Hoorn? Hetzelfde geldt voor Het Park schouwburg. Toch raar dat vlakbij zo'n prachtig gebouw een coffeeshop zit welke totaal niets toevoegt aan de kwaliteit van de stad. Sterker, het doet er flink afbreuk aan. De haven is destijds flink opgeknapt met de sluiting van de coffeeshop, de havensteeg eveneens, het kerkplein nu ook en het lijkt mij volledig in de lijn der verwachtingen liggen dat de Dubbele Buurt en omgeving flink opknappen indien de shop sluit.

Reactie: (C.C.Velthuijs)
18-1-2012, 11:32
Gelukkig geen overlast meer op het Kerkplein!Ook geen idioten meer(die met de criminele petjes),die driftend en scheurend de binnenstad onveilig maken!!! Ben een absolute tegenstander van drugs,maar moet wel vaststellen,dat op de Vale Hen er alles aan gedaan wordt de overlast te beperken.

Reactie: (Els)
18-1-2012, 11:16
@nijdam: dat had je inderdaad al 100x eerder geschreven. Bedankt voor de 101e keer.

Reactie: (J.Nijdam)
18-1-2012, 11:11
Ik heb gehoord dat ze een coffeeshop willen achterin in de Risdam,krijg je daar weer de poppen aan het dansen. Keteltje inderdaad verplaatsen,is niet te doen met dat kleine stoepje en de verkeersproblemen, maar de Dubbele Buurt gaat alles best goed.Concerentie erbij,eigenaar De Boot nog even beter zijn zaken verbeteren en dan valt het allemaal reuze mee.

Reactie: (Sarah)
18-1-2012, 09:38
Het is nu heerlijk rustig op het Kerkplein mag dat aub zo blijven?

Reactie: (Hans)
18-1-2012, 00:13
Top dames!Ben het er van harte mee eens en hoop dat jullie oproep gehoor krijgt bij de burgemeester. Heel veel succes.

Reactie: (Frank)
17-1-2012, 23:46
Een geweldig plan,de rust is terug op het kerkplein,dat moet zo blijven.

Reactie: (Els)
17-1-2012, 23:43
Wijze woorden! Eindelijk. Wat een zegen. Nu dat ding aan de Dubbele Buurt nog!