Anonieme Alcoholisten werkgroep start in Hoorn.

25-1-2012

HOORN - Op woensdag 1 februari 2012 start de nieuwe Anonieme Alcoholisten Werkgroep ‘De Inspiratie’ te Hoorn. De werkgroep ‘De Inspiratie’ richt zich op alcoholisten die minimaal vijf jaar niet drinken. Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten zoeken de groepsleden naar geestelijke verdieping en steun bij elkaar ten opzichte van het immer aanwezige ‘alcoholgevaar’.

Herstel, Eenheid en Dienen zijn in de groep de traditionele kernwoorden. Dit is al jarenlang de basis van het herstelprogramma van Anonieme Alcoholisten en heeft haar kracht bewezen. Velen hebben hier baat bij gehad en leiden weer een gezond en zinvol leven.

Herstel bereiken we en houden we in stand door het werken met de 12 Stappen uit het boek ’Twaalf Stappen & Twaalf Tradities’ van de AA. Deze uit het Engels vertaalde stappen zijn het enige echte officiële programma van AA en het boek 12 Stappen & 12 Tradities is onze leidraad tijdens de bijeenkomsten.

Naast het werken met de 12 stappen werkt de groep ook met de 12 tradities. Deze zijn onlosmakelijk verbonden aan het herstelprogramma van Anonieme Alcoholisten. Tijdens groepsbijeenkomsten wordt dus tevens gewerkt met de 12 tradities.  
 
Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur
AA werkgroep ‘De Inspiratie’
Keern 33 d te Hoorn.

Voelt u zich aangesproken dan bent u van harte welkom op onze bijeenkomsten. Toegang vrij zonder aanmelden
AA is niet gebonden aan enige sekte, genootschap, politieke partij, organisatie of instelling, wenst zich niet te mengen in enig geschil en steunt of bestrijdt geen enkel doel.

AA werkgroep ‘De Inspiratie’
Keern 33 d te Hoorn.
Mail: aagroepdeinspiratie@gmail.com